Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

Pa sa koliko je postao glavni, sa 18? :) 

Zezam se, izvini,odavno ne pratim Zabavnik, nije to vise to, nisam ni ja doduse, ali taj je vecit...

Posted

mislim početkom devedesetih kad se ribnikar ponadao da će biti nešto od restitucije

Posted
4 hours ago, aram said:

haha mobing

neprijatno

Posted (edited)
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

Stulicev stih glasi "prokleta mogucnost izbora mora da postoji" a ne "prokleta bila mogucnost izbora" kao sto pise u tekstu.

To nisu "malo izmenjeni stihovi", vec nekoliko reci iz stiha kojima je potpuno promenjen smisao.

Edited by JozoMujica
Posted
11 hours ago, aram said:

Jovanica istraumirala devojku, šta bi tek Barbari uradila ...

Posted
11 hours ago, aram said:

Jovanica istraumirala devojku, šta bi tek Barbari uradila ...

Posted

I bivši član Đinđićeve fantastične uprave koja je uništila KKCZ uz Vesića i Žiku Pauka.

Pre nego što se to dogodi, upravljački tim koji je preuzeo Zvezdu 2001. godine u obliku "kriznog štaba" trebalo bi da nam objasni nekoliko stvari. Nekadašnji predsednik kluba Živorad Anđelković, Goran Vesić njegov saradnik i još aktuelni Igor Žeželj, zajedno sa Mirkom Petrovićem, Brankom Kovačevićem i Nebojšom Ilićem mogli bi da progovore o nizu loših odluka koje su prouzrokovale nekoliko stvari: trošenje ozbiljnog sponzorskog novca kroz kupovinu i rasprodaju gomile igrača i bar dvojice skupih trenera, nemogućnost da se selektovani igrači zadrže i apsolutni rezultatski neuspeh. Da su uložili sopstveni novac pa da ih žalimo, ovako su trošili "zajedničke pare" pa bi bilo u redu da nam kažu zašto je preduzeće propalo.

https://www.vreme.com/cms/view.php?id=685366

40% glasalih PPP-ovaca smatra ga jednim od grobara srpske košarke.

Posted

Slučajno provalim u supermarketu da uz svaki primerak današnje Politike (za druge dnevne listove nisam proveravao) ide nešto što se ne može nazvati stranačkim flajerom, brošuricom, knjižicom, već obimnijom knjigom na 160 strana, gladak papir, ful kolor o svim "uspesima" vladajuće stranke u prethodnih šest godina ...

Brošuretina nosi naslov "150+" E, sad šta znači naslov nisam siguran, meni je prva asocijacija bila na broj strana, a druga na broj fotografija na kojima se pojavljuje preCednik ...

Posted

Jel mogu od tog papira da se prave flopovi? :fantom:

Posted

Odličan je papir, nije mekan, slabo upija ...

Posted

Nije mi najjasnije ovo sa kupovinom Adrie. Ko su sad ovi? Znači, ni Mondo nije zvanično u vlasništvu Telekoma, to je samo neko partnerstvo, a ovi su podjednako bliski i sa United grupom?

Posted

Ž.Rakić... Ljudska gromada!