Jumanji Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Bas lose odradjem intervju od strane Minje Miletic sa Vukom Jeremicem jutros. Kao da joj je cij bio da ga diskredituje, a ne da dobije odgovore, jos one gestikukacije ...
Cane Vukic Prebranac Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 9 minutes ago, Jumanji said: Bas lose odradjem intervju od strane Minje Miletic sa Vukom Jeremicem jutros. Kao da joj je cij bio da ga diskredituje, a ne da dobije odgovore, jos one gestikukacije ... : grammar nazi :
Frank Pembleton Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 22 minutes ago, Jumanji said: Bas lose odradjem intervju od strane Minje Miletic sa Vukom Jeremicem jutros. Kao da joj je cij bio da ga diskredituje, a ne da dobije odgovore, jos one gestikukacije ... Njen cilj nije da dobije odgovore, nego da "ljudi zapamte" . Dakle ispunila je cilj...
Jumanji Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 : grammar nazi : Hmmm... Iako nije moj stil da pricam, pa i pisem u pasivu, pogotovu ne ko je izvrsilac, akter radnje, mislim da ovo nije nedozvoljeno, pored toga sto mozda knjizevni ne bas prihvatljivo, ali ovo je jedan drugi funkcionalni stil... i ako se koristi vec ovaj oblik, onda ide od (strane) i ime aktera u genitivu..Zanimljivo. Njen cilj nije da dobije odgovore, nego da "ljudi zapamte" . Dakle ispunila je cilj... Ne znam koji joj je cilj bio, nemam nesto posebno priliku da je slusam, mada nije prvi put da mi se nije dopala kako vodi (poslednji put kod gostovanja Slobe Georgijeva i Krla), ali malo sam bila iznenadjena, jer se podrazumeva da se ipak bas ne ophodi onako prema jednom od vidjenijih opozicionara, naravno ma ko sta mislio o njemu. Tek gestikulacije i face koje je pravila, prosto ne prilice toj televiziji. Ili su mi ocekivanja prevelika?
Giggsy Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 (edited) 21 hours ago, DrIlic said: U neurologiji stoji da moze biti jedan od simptoma Parkinsona, ali i da tremor kao samostalan moze biti dijagnoza. Tremor moze biti uzrokovan hiljadama cinjenica. Inace, donekle, da. Ja sam samo reagovao na to da je tremor znak da ima Parkinsona. Izvinjavam se svima, samo ponelo me iskustvo Inace, cak i oni koji imaju dijagnozu uopste ne moraju imati takve simptomatije . Postoje pacijenti kojima je djagnostikovan Parkinson pre mnogo godina, a tremor nije ni izbliza izrazen tako. Muhhamed Ali je druga strana price Edited December 24, 2018 by Giggsy
Nesh Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Gde ovo staviti, na Pravosudje, na Sve je isto....Moze svuda, ali ajde, novinar je meta napada, pa ipak ovde:
stoka Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 (edited) A ko će da mu sagradi novu kuću ...? Edited December 25, 2018 by stoka
Fakundo Sava Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 15 minutes ago, stoka said: A ko će da mu sagradi novu kuću ...? Protiv još dva člana "bande" se vodi postupak
vathra Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 Bilo bi zanimljivo videti koliko bi neko dobio da pokuša slično sa nekim režimskim novinarem ili urednikom toaletoida.
vathra Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 Teže kazne su izricali za klevete po novinama.
DrIlic Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 On 24.12.2018. at 19:18, Giggsy said: Tremor moze biti uzrokovan hiljadama cinjenica. Inace, donekle, da. Ja sam samo reagovao na to da je tremor znak da ima Parkinsona. Izvinjavam se svima, samo ponelo me iskustvo Inace, cak i oni koji imaju dijagnozu uopste ne moraju imati takve simptomatije . Postoje pacijenti kojima je djagnostikovan Parkinson pre mnogo godina, a tremor nije ni izbliza izrazen tako. Muhhamed Ali je druga strana price Bez brige, Parkinson je i neuroloska i psihijatrijska bolest. I cesto se gleda samo iz jedne tacke gledista, zapravo treba iz dva ili vise...
Venom Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 Koje novine u Srbiji imaju online pretplatu/paywall? Vreme, ima jos neko?
levi Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 (edited) https://twitter.com/gradjanske/status/1078243579988832257 Edited December 27, 2018 by levi
kud u maglu Simoviću Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 47 minutes ago, Venom said: Koje novine u Srbiji imaju online pretplatu/paywall? Vreme, ima jos neko? nin
Recommended Posts