Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

Jednog dana, ako budemo raspolagali dokazima da je Miladin zloupotrebljavao poziciju i same podatke i tajming njihovog komuniciranja manipulisao u korist Vuciceve popularnosti i dobijanja izbora, sudice mu se i odgovarace krivicno.

Jednog dana, ako bilo ko bilo kod bude odgovarao za bilo šta, biće to neko mnogo lepše vreme.

Ja bukvalno ne gajim bilo kakvu nadu da će ta vremena da dođu. Toliko smo sjebani...

Posted

Mali apdejt: Raspali ZM je morao relativno skoro da plati sav korporativni porez. Cisto da baratamo cinjenicama.

Posted (edited)

otud ta tuga dakle -_-

Edited by gospa buba
Posted

Da parafraziram Pajtića - "to ga je najedilo"

Posted

2 neka lika su najedila vlasnika svega? :unsure:

Posted

A šta, kao, nismo znali da je osjetljiva dušica

Posted (edited)

A ima onaj vic o Lali i Zlatnoj ribici

Edited by Bujodrag
Posted

Odlicna Tamara Skrozza

Zanima me kako da preživimo. Ne “mi kao profesija”. Ne “mi kao mediji”.

Ne to, već mi, kao konkretni ljudi – možda hiljadu novinara, snimatelja i fotoreportera u čitavoj Srbiji, koji se nismo prodali, koji ne radimo tamo gde pristojan čovek ne zalazi, koji nismo u Vučićevoj milosti, koji ne drugujemo s njegovim kancelarima.

Više nije tema imamo li platu, stan, kola, zdravstvenu knjižicu ili bilo kakvu sigurnost. Trenutno, tema je naša fizička egzistencija.

Posted

Jednog dana, ako budemo raspolagali dokazima da je Miladin zloupotrebljavao poziciju i same podatke i tajming njihovog komuniciranja manipulisao u korist Vuciceve popularnosti i dobijanja izbora, sudice mu se i odgovarace krivicno.

Ako je nevin, zbog ucestvovanja u ovim pakostima, bice razalovan i otici ce u neki podrum rzs da evenutalno rucno popunjava eksele sa nekim starim podacima iz sfrj koji jos nisu digitalizovani.

Neće ovde niko nikada odgovarati ...

Posted

nonno?

pa to uopste ne zvuci lose

a ovako na prvu asocira na levo krilo nspm

Posted

Pročitao ovo Jakšino, ovaj je opasniji od Krla, on onako baš pod krinkom objektivnosti provlači neka kukavičja jaja. Nije ni čudo što je jedini od "objektivnih" komentatora koji gostuje na Pinku. Baš me je razočarao. 

Posted

Undead novosti

Neupokojene novosti

Limbo novosti

Neopojane novosti

Posted

Da mi im je na grobu oro zaigrati.