garcia Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 300-400 evra ce odbiti vinjak-driven novinare ali ne i velike novinske kuce koje poslovicno kriju odakle se finansiraju.
Razzmatazz Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Ja sam tako i shvatio ovaj Razzov predlog, to bi bio jedini način da se pravedno odmeri šteta.Da, mislio sam generalno prema "snazi" prekršioca, a koji parametri odnosno pokazatelji ulaze u formulu snage zavisi i od vrste medija i drugih faktora.
omiljeni Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 30 (тридесет) евра? Већину ових слика за које туже се не плаћа двоцифрен број. a kad obiješ market onda treba da ukradeš robu u vrednosti 10, 15 ili koliko hiljada dinara da bi te sudski gonili.
Miralem Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 300-400 evra ce odbiti vinjak-driven novinare ali ne i velike novinske kuce koje poslovicno kriju odakle se finansiraju. pa neka kradu, i neka slikari jure svoje slike i tuze ih.
vathra Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 300-400 evra ce odbiti vinjak-driven novinare ali ne i velike novinske kuce koje poslovicno kriju odakle se finansiraju. Ако је ексклузивна слика, доста медија би је одмах платило украло јер може да вреди и више. Треба увести механизам да се одреди већа одштета.
Pontijak Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 pravda za novu zrtvu medijskog linca! cudo jedno kako se skakalo za gondzu zbog optuzbe za sex sa maloletnikom a nema reakcija zbog ovoga. tako je to kada andjus nema svog portpayola :(
kud u maglu Simoviću Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 +1 možda je razlika i što je anđusara platio, a gondža ne
Hamlet Strašni Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 a kad obiješ market onda treba da ukradeš robu u vrednosti 10, 15 ili koliko hiljada dinara da bi te sudski gonili. Nidje veze. Mešaš krivicu i gradjanski odnos. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
omiljeni Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 tačno sam znao da ima neka začkoljica krađa je krađa, jbg
JozoMujica Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 tačno sam znao da ima neka začkoljica krađa je krađa, jbg Za pravnike nije. Znam šta pričam, imam to u kući.
gospa buba Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Za pravnike nije. Znam šta pričam, imam to u kući.
Caligula Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 A evo na fejsbuku već dva dana fotografi najavljuju totalnu osvetu, tipa "sad sam ljut i od sad će mi google image search biti najbolji prijatelj".Podrzavam. Ako neko zaradjuje na njihovom radu, neka plati. Dgjbm sta tu nije jasno. Na stranu sto se na svaku iljadarku koji tabloid plati sirotinji negde rodi jedna mala slatka panda
katamaran Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 (edited) Mondo poetske vedrine Nije Staljin, nije Mao, ali mučiti jednako je znao Vođa maoističkog kulta u Velikoj Britaniji, osuđen za silovanja i fizička zlostavljanja svojih sledbenica i držanje u zatočeništvu svoje kćerke više od 30 godina, počeo je odsluženje kazne od 23 godine zatvora. http://mondo.rs/a870721/Info/Svet/Velika-Britanija-Vodja-komunistickog-maoistickog-kulta-u-zatvoru.html Edited January 29, 2016 by katamaran
Malvo Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 To je ta suptilnost, preko cele strane da seikov glavni covek postaje SRBIN, a u uglicu da ce komunalci moci i da privode. Jer za gradjane ove zemlje vaznije je koji investitor gradi koje govno na Kopu nego ovo potonje. Fuj. Fuj.
Reaktor Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Još jedna Brenina snajka?! Fahreta je najveći kolekcionar snajki u Evropi.
Recommended Posts