February 26Feb 26 On 24. 2. 2026. at 7:24, Sokrat said:Istraživački novinari otkrivajueduardo lalo salamanka hoce da ubije vucica
February 27Feb 27 https://www.danas.rs/vesti/drustvo/anem-informer-postao-suvlasnik/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1772177480Asocijacija nezavisnih elektronskih medija (ANEM) je večeras saopštila da je firma „Best Media Team“ koja je od početka godine kupila nekoliko lokalnih medija u Srbiji bila u stopostotnom vlasništvu kompanije „Alo Media System“ koja izdaje tabloid „Alo“, ali od danas je deli s izdavačem tabloida „Informera“, odnosno firmom „Insajder Tim“.
March 2Mar 2 Imam jedno pitanje, ako neko zna gde da nađem ili slučajno i sam ima...Trebala bi mi arhiva časopisa "Bre!", koji je uređivao Petar Lazić, tamo sa kraja 90ih i početka 2000...Ljubodrag Stojadinović je imao odličnu kolumnu, i često imam flešove na te tekstove, ali ih naravno nisam zapamtio cele... A voleo bih se ponekad toga podsetiti :) Edited March 2Mar 2 by radisa
March 2Mar 2 Šta se beše pisalo o Newsmax Balkans?Direktno domaća priča ili se pisalo o nekoj vezi sa republikancima?
March 2Mar 2 1 hour ago, ultra plasticni said:https://www.kupindo.com/Politicke-nauke/67859285_Breleske-Petar-LazicTo su smao lazićevi tekstovi... :(
March 3Mar 3 1 hour ago, ultra plasticni said:onda bibliotekeHm, da, vidiš, možda biblioteka Matice Srpske...Thanx na ideji...
March 3Mar 3 16 hours ago, msv said:Telekomov kanal, ali po licenci američkog Newsmaxa, Trampovog Informer TV-aA realno, HepiTV za ljude koje je sramota da kažu da gledaju Hepi.Od menadžmenta do novinara.Produkciono je maaalo umiveno, ali je pitanje dokle.Krenulo se "jako" ali je ubrzo menadžment rešio da se "vrati korenima" i uspostavi Happy tv način ponašanja.Vrte u krug iste goste. Oni iz "Cenra za društvenu debilnost" imaju svaki dan bar jedno gostovanje, i tako to...Ima i medjunarodnog pranja love ali nećemo u detalje... Edited March 3Mar 3 by Frank Pembleton
March 12Mar 12 To mi nije piznato, ali Puric i Bozic su definitivno bili profesori na fakultetima koji dele istu zgradu.