January 13Jan 13 9 minutes ago, April said:Ne mogu na chrome uopšte da nađem gde treba reportovatiŠta je bilo na linku, više se ne vidi...
January 13Jan 13 Meni odmah blokirao antivirus pristup sajtu - o cemu se radi? Edited January 13Jan 13 by kronostime
January 13Jan 13 5 minutes ago, kronostime said:Meni odmah blokirao antivirus pristup sajtu - o cemu se radi?Šatro investicioni sajt - klasična prevara
January 13Jan 13 3 hours ago, TWEN FM said:Slusao/Gledao sam podcast DLZ-a pre par meseci i cini mi se da je Kulacin rekao da je Igor Zezelj njen brat, a bilo je reci o Kurir. Ako je on to bez ikakve veze izneo u javnost, onda je prolupao.a pouzdan lik u pičku materinu
January 13Jan 13 1 hour ago, April said:https://cinemadish.com/?utm_id=OnAnPCtijpe9nPYWEbcJ&utm_medium=EpzWZPXxmT&utm_campaign=DUUZItrrmd&utm_content=o1yqmbxMgX&utm_visit=825463f5-02fb-40e7-9784-5c8fd99eef9fOvo je ozbiljno krivično delo.Solidno urađen falsifikat, zajebali su se samo na botovanju.O cemu se radi? Izadje mi ovo kad klinknem na link: "Bad gateway Error code 502Visit cloudflare.com for more information.2026-01-13 16:45:58 UTC"
January 13Jan 13 3 minutes ago, copkillah said:a pouzdan lik u pičku materinu Ne bi se smejao. On uzima lekove protiv svega i svacega (ne bi bio na njegovo mesto sa svim pretnjama koje dobija godinama), pa mozda su i spoljne posledice u pitanju...svako moze da pogresi!
January 13Jan 13 Just now, TWEN FM said:Ne bi se smejao. On uzima lekove protiv svega i svacega (ne bi bio na njegovo mesto sa svim pretnjama koje dobija godinama), pa mozda su i spoljne posledice u pitanju...svako moze da pogresi!ok fair enough, ne znam za lekove, nego mi je oduvek delovao kao neozbiljan lik generalno
January 13Jan 13 Nema problema, nije mu uopste lako, ima video nadzor gde zivi, a nece da se dislocira kao Vidojkovic sa zenom u inostranstvo, posto Kulacinova zena radi u RTS-ovo dopisnistvo u Sabac i deca su mu studenti.
January 13Jan 13 19 minutes ago, April said:joj bre to je fora za pecanje…bude na info web sajtovima ilinelektronskim izdanjima listova. zavisi od drzave gde se otvara koriste lokalne selebritije za navlacenje… uvek su u pitanju neke «investicije» ili kripto…ili valjanje necegne otvarajte to nikad Edited January 13Jan 13 by Moonwalker
January 13Jan 13 Prosli put je satro bio Branko Veselinovic koji zamera ostalim voditeljima sto nece narodu Srbije da otkriju tako dobru investicionu priliku...
January 13Jan 13 Ja bih ruku odsekao da je to neka db ekipa.Tačno vidim kome se obraćaju. Kinezi, Rusi ili slični ne bi ovako umeli da odaberu ciljnu grupu.
January 13Jan 13 veruj mi isti sistem, sportisti, pevaci, glumci i lokalni tajkuni na slikama.Ako citas nesto koliko se moze bez pretplate. Gde imas pretplatu, reklame se ne pojavljuju. Jedino sto uvek iznad stoji je da je komercikalni oglas.Kako to resavaju sa tima na slici ili njihovom porodicom ako uopste resavaju, nemam pojma. Edited January 13Jan 13 by Moonwalker