katamaran Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Ne bih ni ja rekao da će oni da rizikuju sa tim, pogotovu ovi sa stotinama ocena... Pošto u toj konkurenciji a ima ih ko govana, jedna negativna je dovoljna da svaki kupac odmah traži dalje. Dakle, da to nije tako, neko bi se već žalio, kontam. U principu da al nikad ne znas kad taj sa stotinama ocena moze da odluci da izadje iz posla pa da ga bole dupe za garancije. Cuo sam i ja za price da neke garancije vaze i u ovdasnjim ovlascenim servisima al bih to definitivno proverio pre uzimanja. Skoro sam uzeo neki mikser preko kp gde mi je zena rekla da ima full garanciju pa mi poslala potpuno nepopunjen papir. Sa mikserom mogu da se zezam al kad su stotine evra u pitanju...
Geo Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Uvek zaboravim da pitam . Da li postoji neki tv koji moze da emituje hd kanale od kablovskih operatera, bez one glupe D3 kutije i jos glupljeg daljinskog sto ide uz nju ... ? Odnosno, mozda bolje pitanje , da li postoji operater koji ti omogucava tu opciju ?
zema Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 (edited) kod radijusa je dovoljno da imas tv sa dvb-c tjunerom, naravno za slobodne kanale edit: i prebacivanje izmedju kanala je brze nego kod sbb-a sa d3 uredjajem Edited February 21, 2015 by zema
Geo Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 kod radijusa je dovoljno da imas tv sa dvb-c tjunerom, naravno za slobodne kanale edit: i prebacivanje izmedju kanala je brze nego kod sbb-a sa d3 uredjajem Sranje kod mene samo sugavi sbb i tu i tamo telekom ... Znaci nema potrebe da jurim super brzi daljinski kakav obicno ima Sony , jer ce mi se opet sve svesti na brzinu i daljinski kineskog D3 uredjaja ovog olosa iz SBB-a. Jebem ti takvu digitalizaciju kada moras na nove televizore da kacis te odvratne kutije ...
Dionysos Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 ако имаш hdmi cec, а вероватно имаш ако је иоле пристојан и/или новији тв, онда можеш контролисати д3 са даљинским од тв-а
Geo Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Druze jel moze to malo detaljnije, pola nisam razumeo . Kako se kontrolise D3 preko daljinskog od TV-a ? AKo te mrzi da detaljnije pises , daj neki link gde je to objasnjeno ... p.s. Raspored programa je i dalje kako je D3(sbb) predvideo ?
gone fishing Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 lol pa napravićeš svoju listu kanala, šta će ti razne grand, pink xyz i slične televizije
Dionysos Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Druze jel moze to malo detaljnije, pola nisam razumeo . Kako se kontrolise D3 preko daljinskog od TV-a ? AKo te mrzi da detaljnije pises , daj neki link gde je to objasnjeno ... па разликује се од произвођача до произвођача, и име и где се налази у подешавањима,треба консултовати упутство за коришћење које се добије уз тв или скинути са нета нпр. за сони би то овако изгледало http://docs.esupport.sony.com/imanual/NA/EN/2a-2/brsync_uc.html
Geo Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 lol pa napravićeš svoju listu kanala, šta će ti razne grand, pink xyz i slične televizije Mislis u Favoritima ? па разликује се од произвођача до произвођача, и име и где се налази у подешавањима,треба консултовати упутство за коришћење које се добије уз тв или скинути са нета нпр. за сони би то овако изгледало http://docs.esupport.sony.com/imanual/NA/EN/2a-2/brsync_uc.html Hvala , pojma nisam imao da mozes da koristis daljinski od tv-a ... Doduse ne radi ti opet brzo kao sto bi radio direktno sa Tv-a ali u svakom slucaju bolje resenje .
Mil@n Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Ja sam ispregovarao za istu cenu iz oglasa da dobijem i nosač i to zglobni od oko 3k dinara. :misko:
salerokada Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Geo, koliko shvatam risiver ti treba jer su bez njega HD kanali zaključani. Neka me ispravi neko ko zna bolje (npr. Rene kada se vrati na forum)
Mil@n Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Geo, koliko shvatam risiver ti treba jer su bez njega HD kanali zaključani. Neka me ispravi neko ko zna bolje (npr. Rene kada se vrati na forum) Meni na targu ne trebaju nikakvi risiveri osim onog u tv-u ni za digitalu ni za HD kanale, a ima ih 3, 4.
Geo Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Posle staotina sati privedenih citajuci razno razne forume i tematske sajtove, odlucih da ipak se malo manje ispruzim i na kraju porucih ovo ... Mislim da je nekih 600e ipak max. suma do koje treba ici u mom slucaju a da mi opet zadovoljava vecinu potreba sto se tice TV-a ...
katamaran Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 (edited) Meni na targu ne trebaju nikakvi risiveri osim onog u tv-u ni za digitalu ni za HD kanale, a ima ih 3, 4. Na SBB ih ima dosta al ti ipak treba risiver. Meni su risiveri skroz ok i daju ti i neke nove mogucnosti - VOD i oni snimaju program na vecini kanala i 3 dana mozes da pogledas sta si propustio. edit: SBB snima a ne risiver. Postoji mogucnost i da zakacis hard pa da sam snimas sta te zanima al meni to nije interesantno. Edited February 24, 2015 by katamaran
Geo Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 (edited) Geo, koliko shvatam risiver ti treba jer su bez njega HD kanali zaključani. Neka me ispravi neko ko zna bolje (npr. Rene kada se vrati na forum) Meni na targu ne trebaju nikakvi risiveri osim onog u tv-u ni za digitalu ni za HD kanale, a ima ih 3, 4. Bas sam to hteo da pitam, odnosno upravo to zelim ... Na SBB ih ima dosta al ti ipak treba risiver. Meni su risiveri skroz ok i daju ti i neke nove mogucnosti - VOD i oni snimaju program na vecini kanala i 3 dana mozes da pogledas sta si propustio. edit: SBB snima a ne risiver. Postoji mogucnost i da zakacis hard pa da sam snimas sta te zanima al meni to nije interesantno. Ne treba mi uopste taj resiver, kada skoro sve to dobijam uz ovaj novi smsrt tv uz mnogo lakse i brze rukovanje ... off: Koji je po vama najpouzdanija brza posta za slanje tih vrednijih i glomaznih stvari, ili nema neke bitne razlike ? Edited February 24, 2015 by Geo
Recommended Posts