November 20, 20186 yr Mhttps://www.tehnomanija.rs/tv-i-video/televizori/samsung-tv-55-ue65mu6172uxxh.html?utm_source=rtbhouse Ovo?
November 21, 20186 yr Ujutru bih otišao da vidim u radu par modela koji su mi najinteresantniji. Stoga bih snimio na USB neki materijal u Full HD i 4k rezoluciji (isti snimak samo u različitim rezolucijama). Takođe mi je bitno da je to snimljeno da podržava HDR. Treba mi preporuka za neki takav materijal, da mogu da ga skinem večeras, bez obzira na vrstu. Ako se ne varam to je uglavnom produkcija Netflix-a, pa ako znate da ste gledali nešto što je tako snimljeno sam napišite šta je u pitanju.
November 21, 20186 yr 22 hours ago, Dankan Ajdaho said: Šta je KP? Kakve veze ima da li je prošlogodišnji? pa ja'b reko da ima veze, hdr od prosle godine i od ove nije isti, napreduje to brzo... kp je kupujem prodajem.. doduse nema toliki tv od ove godine sa tim specifikacijama za te pare, tako da...
November 22, 20186 yr Danas pazario ovaj; LG 55" 4K LED SMART TV 55SK8100PLAAEN LG SUPER UHD 4K SMART TV, 55", 4K, NANO CELL, LED TV TruMotion 200, Multi HDR, Local Dimming, Alpha 7 Smart TV, WebOS 4.0, Magic Remote inkludert 4x HDMI, 3x USB, DVB-T2/C/S2 20W Dolby Atmos
November 24, 20186 yr 20 hours ago, Dankan Ajdaho said: Pazario sam ovaj. https://www.lg.com/rs/televizori/lg-65UK6300MLB sasrecom, jos samo magic remote da uzmes, mnogo znaci..
November 24, 20186 yr Imam neki takav ali malo manji, jbt što je 4k dobra stvar. Samo ume da te malo izbaci iz linije kada gledaš glupši film (as in jurasic park n-ti deo) i liku koji priča nešto u centru kadra štrči seda vlas na crnu pozadinu LG TrueMotion mi se sviđa ali nije za svakoga mislim, tj. ima ljudi koji komentarišu taj filing kao neprijatan, kada sve izgleda da je snimano kucnom hd kamerom. 4,0 je super, non stop nešto updatuje, radi brzo i relativno fino (jednom sam morao da iskljucim/uključim jer je imao neki jitter) a magic remote is the shit!
November 24, 20186 yr 2 hours ago, Čutura said: sasrecom, jos samo magic remote da uzmes, mnogo znaci.. Ti ga imaš? (magic remote)