Milosh76 Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 (edited) Edited January 12, 2018 by Milosh76
salkodinamitas Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Uzeo neki smart, radi. Kako da ga povezem na mrezu, SBB je u pitanju?
renne Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 koji model? u svakom slučaju ideš na neki general pa network, pa uneseš pass od wifija, ili jednostavno rkneš mrežni kabl i povezan si
salkodinamitas Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 PHILIPS 43PFS5301/12 Full HD Smart TV Bolje wifi ili kabl?
copkillah Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 6 minutes ago, salkodinamitas said: PHILIPS 43PFS5301/12 Full HD Smart TV Bolje wifi ili kabl? Misliš na hdmi ili lan kabl? WiFi će sasvim lepo da ti odradi posao u 90% slučajeva, osim ako nisi psihopata koji ne skida filmove koji su ispod 40 gigabajta
salkodinamitas Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 (edited) Ma veze nemam, nikad se s tim nisam bakto. Ne znam ni koji kabl, gde da ga kupim i gde da ga ustekam. Edited January 13, 2018 by salkodinamitas
kud u maglu Simoviću Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 ovo što ti rene kaže. general->network, pa šifraod wf i voila
copkillah Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 5 minutes ago, salkodinamitas said: Ma veze nemam, nikad se s tim nisam bakto. Ne znam ni koji kabl, gde da ga kupim i gde da ga ustekam. Sasvim ćeš lepo da povežeš i WiFijem, ako misliš na gledanje filmova i serija sa kompjutera.
katamaran Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 (edited) U poslednje vreme sve cesce imam problem sa hijeroglifima umesto nasih slova. Znam da je stos do code page-a al mi nesto ne ide da ga sredim. Na oba tv-a gledam preko servio-a vazdusnim putem ™ Na starom tv-u (lb 580v) mi iz nekog razloga ni ne dozvoljava da promenim code page. Mrzi me da se zezam sa flesom da vidim da li bi onda moglo. Na novom (2017) mogu uredno da menjam code page al mi se cini da nije pomoglo prebacivanje na latin 2. Nisam previse eksperimentisao jer mnogo cesce gledam sa prevodima na starom tv-u Prevodi su najcesce sa prijevodionline. Koliko se secam jos od gledanja na jos starijem tv-u pravilo je bilo da sve fercera kad se stavi na latin 2. Da nisam poceo da natrcavam na neke nestandardne titlove? edit: svi pominjani televizori su LG edit 2: ne koristim aplikaciju nego samo server pa izaberem servio kao input. Do sada sam bio ubedjen da onda sve radi isto kao da gledas sa flesa. edit 3: nije plex nego servio... istripovao sam se zato sto mi se folder za gledanje i dalje zove plex iako sam se davno presaltovao na servio Edited January 22, 2018 by katamaran
copkillah Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Šta je bolje uzeti za digitalnu kod SBBa, onu D3cam karticu ili onaj njihov D3 mini uređaj? I postoji li neka konkretna razlika?
Frank Pembleton Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Šta je bolje uzeti za digitalnu kod SBBa, onu D3cam karticu ili onaj njihov D3 mini uređaj? I postoji li neka konkretna razlika? Ti si kod drugog tv provajdera?Kartica sigurno nema 72 unazad...
copkillah Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 nema ni D3 mini uređaj ovo pitam za kevu, ona je bila na IKOM-u
Recommended Posts