Jump to content
IGNORED

Televizori

luba

Recommended Posts

Posted (edited)

Izlete mi sad neki outlet tv iz win win-a pa mi upade u oci garancija od samo 12 meseci

Ovi ovde kazu da je protivzakonita

http://potrosac.info/novosti/i-dalje-zbunjuju-kupce-garancija-je-2-godine-a-ne-12-meseci

Al se meni po zakonu o zastiti potrosaca cini da ipak nije

Član 53

Prodavac je odgovoran za nesaobraznost robe ugovoru koja se pojavi u roku od dve godine od dana prelaska rizika na potrošača.

Ako nesaobraznost nastane u roku od šest meseci od dana prelaska rizika na potrošača, pretpostavlja se da je nesaobraznost postojala u trenutku prelaska rizika, osim ako je to u suprotnosti sa prirodom robe i prirodom određene nesaobraznosti.

Kod prodaje polovne robe, može se ugovoriti kraći rok u kome prodavac odgovara za nesaobraznost, koji ne može biti kraći od jedne godine.

Rokovi propisani u st. 1. do 3. ovog člana ne teku u periodu koji prodavac koristi za otklanjanje nesaobraznosti.

Pretpostavljam da nema zakonskih smetnji da win win prodaje polovnu robu.

edit: o ovom televizoru je rec

http://www.winwin.rs/televizor-outlet-tv-32-led-skyworth-32e3000-1366x768-hd-ready-hdmi-usb-t2-tuner-6798508.html

Edited by katamaran
Posted

@ hella

Pa koja je razlika?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Kako bre meni izbacuje da je na Koltrejnovom linku za 1000 jeftinije nego na Helinom.

Posted

Sad da ali kad su okacili linkove obojica, na prvom je bilo bez ove ustede od 4000din, mozda su videli ovu temu pa korigovali cenu :D

Posted

xela je imucan, moze mu se.

njemu je 1000 din ko nama 100 din :fantom:

Posted

Pa koja je razlika?

to što ti 1 Uticaj iskreira 4000 dinara u džepu za 24 sata :fantom:

Posted (edited)

Sta je sad ovo Skyworth?

Dajte sto pre odgvor, tekma je u 13:30.

edit: sad tek kuzim da je ovaj polovan :isuse: totalno sam nepismen

Edited by John Coltrane
  • 3 weeks later...
Posted

Dakle, LG 55LF652V ili 55LH6047? Prvi je webOS 2.0 i 3D, drugi je webOS 3.0, bez 3D. S obzirom da će se gledati ili preko Kodija ili kablovski kanali ni webOS verzija ni 3D nisu(?) neke bitne stavke. LG sajt je katastrofa, nema šanse da se uporede karakteristike tako da sam zahvalan na bilo kakvom hintu.

Posted

rtings.com

probaj ovde da nadješ šta te interesuje

Posted

klošari iz gigatrona i ekupi su se dogovorili i sada onaj tv kod oba košta 23k a bio je 19k kod jednog i 22k kod drugog

definitivno televizore treba kupovati sa kp izloga jer su to 3 muve 1 udarcem em kupite jeftinije em rušite domaće tajkune em survavate belolistićarski budžet  :fantom:

Posted

rtings.com

probaj ovde da nadješ šta te interesuje

LH6047 se pojavljuje samo na istočnoevropskim sajtovima. U krajnjoj liniji vjerovatno i nema bitne razlike u kvalitetu slike između ova dva.

10x obojici.

Posted (edited)

UHD televizori nemaju nikakav problem sa snagom procesora da bi pustali takav materijal sa flesa?

Stade mi mozakkako se zove ono za pustanje sa kompa pa gledanje preko wifi. To ok funkcionise? Ako nista drugo trebalo bi da tv bude na manje od 2 metra od rutera.

Sacujem konacno veci tv (iako i dalje mislim da je 32 puna kapa) pa vidim da mi je uhd model u par desetina evra od planiranog budzeta. Svidja mi se sto ima i solidan broj portova a ne jedan usb i 2 hdmi ko na 90% danas.

edit: bogami BG Miki par desetina evra skuplji od Subotickog  <_<

Skoro sam gledao za neki model i cena mu maltene ko u radnji.

Edited by katamaran