Pokojni Ruxin Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 (edited) Pričamo o televizorima kumse, prati radnju. Moblini ne bih poželeo ni najgorem neprijatelju -_- Edited November 12, 2016 by Ruxin
kud u maglu Simoviću Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 (edited) mobilni, veš mašine...pitanje je kad na red dolaze tv aparati -_- Edited November 12, 2016 by kud u maglu Simoviću
Pokojni Ruxin Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Kakvo si zlopamtilo kumse, izvinuli™ se ljudi <_< Samsung Apologizes for Exploding Note 7 and Washing Machines
Ravanelli Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 sa sonijem bar ne patiš sa garancijom. neće ti trebati brat-bratu 7-10 godina nikakav servis Osim ako ne zivis pored Sonijevog servisa i uvidis da serviser i pored ocajne prodajne Sonijevih televizora sasvim dobro zivi i da mu je servis uvek pun
kud u maglu Simoviću Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Osim ako ne zivis pored Sonijevog servisa i uvidis da serviser i pored ocajne prodajne Sonijevih televizora sasvim dobro zivi i da mu je servis uvek pun to je onda sasvim validan dokaz o ništavnosti proizvoda sony koorporacije kroz moj život do sada je prošlo 4 sony tv-a. i ni jedan nije video majstora, prvi je poklonjen babi i dedi i više ni ne znam njegovu sudbinu, druga dva su i dalje kod mojih i šljakaju kao sat, sa sve daljinskim koji nije menjan. ovaj poslednji sam ja uzeo pre godinu dana. a na poslu sam imao još drastičnije primere u odnosu sony/panasonic vs. samsung/lg, al ti na stavi da popisuješ mušterije lokalnog servisa i da na osnovu toga donosiš sud
zema Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 za 500 evra moz duzme neki polovan panasonic iz gt ili vt serije
levi Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Istina, kad su u pitanju televizori, videorecorderi i walkmeni, Sony je zakon. A najbolji telefon je Nokia. To se zna
copkillah Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Mislim da možemo da zaključimo da su Sony televizori vrhunski, osim kada su pokvareni, onda su sranje. Takođe, LG je sjajan, ali je i sranje.
Mil@n Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Ne verujte ništa kumsu, njemu ni Hjundai ne valja.
kud u maglu Simoviću Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Mislim da možemo da zaključimo da su Sony televizori vrhunski, osim kada su pokvareni, onda su sranje. Takođe, LG je sjajan, ali je i sranje. +1
Ravanelli Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Mislim da možemo da zaključimo da su Sony televizori vrhunski, osim kada su pokvareni, onda su sranje. Takođe, LG je sjajan, ali je i sranje.
John Coltrane Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 (edited) http://www.gigatronshop.com/televizori/vox_led_tv_32_32yd100_hd_ready-68201?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Gigatron_newsletter&utm_medium=email Obzirom da mi je grom pre par meseci sprcio oba TV milsim da ovo nije bas tolio lose za prvu pomoc (umesto tastinog razdrndanog) edit: Zbog cene prevashodno. Edited November 17, 2016 by John Coltrane
Hella Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 nisi ti dovoljno siromašan čim se toliko bahatiš http://www.ekupi.rs/VOX-TV-T2-LED-32YD100-329842.aspx
Recommended Posts