Jump to content
IGNORED

Televizori

luba

Recommended Posts

Posted (edited)

Pričamo o televizorima kumse, prati radnju. Moblini ne bih poželeo ni najgorem neprijatelju  -_-

wasted.0.gif

Edited by Ruxin
Posted (edited)

mobilni, veš mašine...pitanje je kad na red dolaze tv aparati

-_-

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

:isuse:

sa sonijem bar ne patiš sa garancijom. neće ti trebati brat-bratu 7-10 godina nikakav servis

:fantom:

Osim ako ne zivis pored Sonijevog servisa i uvidis da serviser i pored ocajne prodajne Sonijevih televizora sasvim dobro zivi i da mu je servis uvek pun :lol:

Posted

Komsho? Servis u bloku 22?

sent from...

Posted

Osim ako ne zivis pored Sonijevog servisa i uvidis da serviser i pored ocajne prodajne Sonijevih televizora sasvim dobro zivi i da mu je servis uvek pun :lol:

to je onda sasvim validan dokaz o ništavnosti proizvoda sony koorporacije

kroz moj život do sada je prošlo 4 sony tv-a. i ni jedan nije video majstora, prvi je poklonjen babi i dedi i više ni ne znam njegovu sudbinu, druga dva su i dalje kod mojih i šljakaju kao sat, sa sve daljinskim koji nije menjan. ovaj poslednji sam ja uzeo pre godinu dana.

a na poslu sam imao još drastičnije primere u odnosu sony/panasonic vs. samsung/lg, al ti na stavi da popisuješ mušterije lokalnog servisa i da na osnovu toga donosiš sud

Posted

za 500 evra moz duzme neki polovan panasonic iz gt ili vt serije  :fantom:

Posted

Istina, kad su u pitanju televizori, videorecorderi i walkmeni, Sony je zakon. A najbolji telefon je Nokia. To se zna

Posted

Mislim da možemo da zaključimo da su Sony televizori vrhunski, osim kada su pokvareni, onda su sranje. Takođe, LG je sjajan, ali je i sranje. 

Posted

Ne verujte ništa kumsu, njemu ni Hjundai ne valja. 

Posted

Mislim da možemo da zaključimo da su Sony televizori vrhunski, osim kada su pokvareni, onda su sranje. Takođe, LG je sjajan, ali je i sranje.

+1

:fantom:

Posted

shaking-hands-in-agreement-smiley-emotic