October 30, 201410 yr Sve sami jugo nostalgičari naprotiv. ja sam, s obzirom na intenzitet pogibije, za podizanje zida i posledichno prelazenje zida samo sa snaznim dokaznim materijalnom shta ima mi da trazimo tamo i shta ima oni da traze ovde <_< nikakva mora, guche i ostali palci. jebiga.
October 30, 201410 yr Evo ga N1 Dnevnik Maja Zezelj. Sto bre ovaj krupan kadar stalno... Uh dobro je sad je ovaj "da se malo poduprem rukom..." Edited October 30, 201410 yr by Frank Pembleton
October 30, 201410 yr SBB mi prvo salje poruku na risiver da su krenuli sa radom a sad mi stize nova da ne propustim dnevnik sa Majom Zezelj.
October 30, 201410 yr SBB mi prvo salje poruku na risiver da su krenuli sa radom a sad mi stize nova da ne propustim dnevnik sa Majom Zezelj. Meni se stalno otvara prazna ta poruka...Znaci to je to...
October 30, 201410 yr Proradilo http://rs.n1info.com/N1-Uzivo jebo me sav svet sto kliknuh na ovo... uletim na intrevju srbohrvckobosnjackih precednika u bosni... Edited October 30, 201410 yr by Krampa
October 30, 201410 yr al je intervju, ubilo se... srbinu: za koga navijate kad igra bosna protiv srbije? srbin: za srbiju hrvatu: za koga navijate kad igra bosna protiv srbije? hrvat: za hrvatsku izetbegovicu jr.: za koga navijate kad igra srbija protiv hrvatske? izetbegovic: za onog ko je u tom trenutku bolji