James Marshall Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Kad prestanu jutarnje erekcije onda te počne boliti ta ista patka šta je ko obukao u jutarnjem programu. Blago bradilku pa ga to još tangira.
renne Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 10 minutes ago, čekmeže said: Dajte slike za modnu policiju. Nemoj bradilko da se nerviraš na sabajle, ček da prestanu jutarnje erekcije pa da vidiš šta su problemi.
Malkmus Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 (edited) Ko je lilihip? Roza radikalna ili ona što izvija nogu? e. rene pojasnio u međuvremenu. Edited February 16, 2018 by Malkmus
zoki Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Dajte slike za modnu policiju. Nemoj bradilko da se nerviraš na sabajle, ček da prestanu jutarnje erekcije pa da vidiš šta su problemi.Evo premotao sam na eon-u baš da vidim što se buni modni kritičar, biće da mu ipak kombinacija boja smeta očima..
čekmeže Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Rešenje je da bradilko nabavi crno-beli televizor.
stoka Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 9 minutes ago, renne said: Zvezda! Zvezda! Mada, osnovni princip kod mlađih voditeljki treba da bude - nije važno šta nosiš, već da to bude što oskudnije ...
dragance Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Bradilku treba zaista crno beli tv ili ono što bi trebalo da se legalizuje, jer na vecini tema zna da piše, ali čim se pomene ili mu se učini Zvezda, postane mr Hajd.
Filozof manijak Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 (edited) I ja navijam za grobarštinu, ali ovde sam potpuno na strani bradilka, užasna kombinacija (kao najava za "one dane" ) Edited February 16, 2018 by Filozof manijak ne piemsno'
James Marshall Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 jbt, koja ste džamahirija, samo sivi hidžabi da se nose
Filozof manijak Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 24 minutes ago, James Marshall said: jbt, koja ste džamahirija, samo sivi hidžabi da se nose samo da ne budu crveni, nije Allahu ugodno
gospa buba Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 I ja navijam za grobarštinu, ali ovde sam potpuno na strani bradilka, užasna kombinacija (kao najava za "one dane" )pa pretera ga malo batice istina je da zenica malo shljashti, ali ni oni dani ne bi trebalo da su bash bauk asocijacija [emoji38]sent from bubamoto
Filozof manijak Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 to se malo zezam, onako mizogino, kao da napravim foru Ali, stvarno, bljak je kombinejšn IN other news: da nastavimo sa temom topića.
Recommended Posts