Jump to content

N1, CNN medj srbljem

Featured Replies

u redu je -_-

konfekcija novinarska.jos istice sebe ali najgore sto ne moze da vaspostavi emotivni balans kao npr gojgicka koja je zakon.

posle ravanelijevog neprijatnog posta prekinimo tišinu povratkom na temu i izvodom koji može i na occupy mall street

evo zašto ne smete u vezu s ženama obolelim od bebesnila 

Jeste li ljubomorni u vezi?

- Umem da budem, i to veoma. I zato je bolje da me ne pravi ljubomornom jer odmah vraćam istom merom. Temperamentna sam, emotivna  i strastvena, tako da umem i da planem. Smatram da je ljubomora sastavni deo ljubavi, ali da ne treba da prelazi u patologiju.

Kako izgleda kada se posvađate?

- Burno, jer leti perje na sve strane. Važno je proceniti koliko su svađe učestale i da li preovladavaju u jednoj vezi, jer to nije dobar znak. Svađe su normalna stvar, ali muškarac treba da bude taj koji će prvi da popusti i pozove.

3/4 intervjua je o braku venčanju rasplodnji etc i onda ovo naravno da ćemo da ti poverujemo jer smo svi ko miša vacić :fantom:

nisam opterećena time zbog svojih godina

posle ravanelijevog neprijatnog posta prekinimo tišinu 

:lol:

posle ravanelijevog neprijatnog posta prekinimo tišinu povratkom na temu i izvodom koji može i na occupy mall street

evo zašto ne smete u vezu s ženama obolelim od bebesnila

3/4 intervjua je o braku venčanju rasplodnji etc i onda ovo naravno da ćemo da ti poverujemo jer smo svi ko miša vacić :fantom:

a jel kaže u intervjuu dal je ljubomorna na "dečka" kad čeka novu godinu sa ženom i decom

:fantom:

Edited by kud u maglu Simoviću

Neka vrati istom merom!

Ama Minja klasična "sponzoruša" u medijskim vodama, pravi izdanak ergele Ž.M. . Verovatno je i do ove šljake došla na gurku. Realno smešno je i staviti u istu rečenicu staviti nju i recimo Lj.G. Pa i Ivanu K. sa b92.

....shit has hit the fan...

Napisao sam na drugoj temi, svako mo je ikad dobio dinar od Pinka, a kamoli tamo godinama zarađivao platu kao lice te tv, treba mu srati po glavi. Drago mi jd što je Vacić dobio preko pičke, ali dizati u nebesa nekog mo je lizao muda ŽM, ne bih. Negdje crta treba da se povuče, šta sad, i kad Pljosnati napusti brod koji tone, treba mu oprostiti sva govna? U zatvor s dripcem.

LjG mi je komsinica i fina žena, ali boli glava od ovolikog obožavanja.

Ako vam treba svetla tačka u koju biste da gledate, bolja izaberite Cecu Lukić iz mlađih dana, kad je radila Niko kao ja.

Ama Minja klasična "sponzoruša" u medijskim vodama, pravi izdanak ergele Ž.M. . Verovatno je i do ove šljake došla na gurku. Realno smešno je i staviti u istu rečenicu staviti nju i recimo Lj.G. Pa i Ivanu K. sa b92.

....shit has hit the fan...

Minja je počela na YU Info kanalu, pa je krajem 2002. u paketu sa ostalima sa istog stigla na RTV Politiku, gde je sve vreme vodila Dan, dnevnu info emisiju, negde do 2007.Dakle, nije izdanak Žmitrovićeve ergele.Bila je u to vreme normalna, ali je otišla trbuhom za kruhom, a malo kasnije i kod plastičara.Moj problem u vezi sa njenim likom i delom se jedino ogleda u činjenici da ne mogu da shvatim poriv nekoga sa završenim medicinskim fakultetom, kome je jedini cilj da se što više slika.

Edited by Perodeformero

neprežaljeni filip lepo primećuje i poručuje neprosvećenima u rupi  :fantom: 

Hahah, kako se inače raskalašna i atributoizložbeno-orijentisana Miletićka obukla kao monahinja, da je Velja slučajno ne sadžga :s_w:

I meni je bilo simptomatično kako se Velja obukao kao mladić, a Minja zakopčana do grla.

Inače njoj jedino zameram rad na usnama. Odlična je u svakom smislu.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Minja je počela na YU Info kanalu, pa je krajem 2002. u paketu sa ostalima sa istog stigla na RTV Politiku, gde je sve vreme vodila Dan, dnevnu info emisiju, negde do 2007.Dakle, nije izdanak Žmitrovićeve ergele.Bila je u to vreme normalna, ali je otišla trbuhom za kruhom, a malo kasnije i kod plastičara.Moj problem u vezi sa njenim likom i delom se jedino ogleda u činjenici da ne mogu da shvatim poriv nekoga sa završenim medicinskim fakultetom, kome je jedini cilj da se što više slika.

Minja, plod tajne ljubavi Krla i Nade Macure.

Da nema kosu, Velja bi ovde bio kao stric Fester koji upoznaje Debi.

bila je i na foxu

to gde i kako je počela ne menja mnogo. lik & delo su tipčno pinkovski

:fantom: