bradilko Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 konfekcija novinarska.jos istice sebe ali najgore sto ne moze da vaspostavi emotivni balans kao npr gojgicka koja je zakon.
Hella Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 posle ravanelijevog neprijatnog posta prekinimo tišinu povratkom na temu i izvodom koji može i na occupy mall street evo zašto ne smete u vezu s ženama obolelim od bebesnila Jeste li ljubomorni u vezi? - Umem da budem, i to veoma. I zato je bolje da me ne pravi ljubomornom jer odmah vraćam istom merom. Temperamentna sam, emotivna i strastvena, tako da umem i da planem. Smatram da je ljubomora sastavni deo ljubavi, ali da ne treba da prelazi u patologiju. Kako izgleda kada se posvađate?- Burno, jer leti perje na sve strane. Važno je proceniti koliko su svađe učestale i da li preovladavaju u jednoj vezi, jer to nije dobar znak. Svađe su normalna stvar, ali muškarac treba da bude taj koji će prvi da popusti i pozove. 3/4 intervjua je o braku venčanju rasplodnji etc i onda ovo naravno da ćemo da ti poverujemo jer smo svi ko miša vacić nisam opterećena time zbog svojih godina
Ravanelli Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 posle ravanelijevog neprijatnog posta prekinimo tišinu
kud u maglu Simoviću Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 (edited) posle ravanelijevog neprijatnog posta prekinimo tišinu povratkom na temu i izvodom koji može i na occupy mall street evo zašto ne smete u vezu s ženama obolelim od bebesnila 3/4 intervjua je o braku venčanju rasplodnji etc i onda ovo naravno da ćemo da ti poverujemo jer smo svi ko miša vacić a jel kaže u intervjuu dal je ljubomorna na "dečka" kad čeka novu godinu sa ženom i decom Edited January 25, 2017 by kud u maglu Simoviću
Frank Pembleton Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Ama Minja klasična "sponzoruša" u medijskim vodama, pravi izdanak ergele Ž.M. . Verovatno je i do ove šljake došla na gurku. Realno smešno je i staviti u istu rečenicu staviti nju i recimo Lj.G. Pa i Ivanu K. sa b92. ....shit has hit the fan...
James Marshall Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Napisao sam na drugoj temi, svako mo je ikad dobio dinar od Pinka, a kamoli tamo godinama zarađivao platu kao lice te tv, treba mu srati po glavi. Drago mi jd što je Vacić dobio preko pičke, ali dizati u nebesa nekog mo je lizao muda ŽM, ne bih. Negdje crta treba da se povuče, šta sad, i kad Pljosnati napusti brod koji tone, treba mu oprostiti sva govna? U zatvor s dripcem.
April Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 LjG mi je komsinica i fina žena, ali boli glava od ovolikog obožavanja. Ako vam treba svetla tačka u koju biste da gledate, bolja izaberite Cecu Lukić iz mlađih dana, kad je radila Niko kao ja.
Perodeformero Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 (edited) Ama Minja klasična "sponzoruša" u medijskim vodama, pravi izdanak ergele Ž.M. . Verovatno je i do ove šljake došla na gurku. Realno smešno je i staviti u istu rečenicu staviti nju i recimo Lj.G. Pa i Ivanu K. sa b92. ....shit has hit the fan... Minja je počela na YU Info kanalu, pa je krajem 2002. u paketu sa ostalima sa istog stigla na RTV Politiku, gde je sve vreme vodila Dan, dnevnu info emisiju, negde do 2007.Dakle, nije izdanak Žmitrovićeve ergele.Bila je u to vreme normalna, ali je otišla trbuhom za kruhom, a malo kasnije i kod plastičara.Moj problem u vezi sa njenim likom i delom se jedino ogleda u činjenici da ne mogu da shvatim poriv nekoga sa završenim medicinskim fakultetom, kome je jedini cilj da se što više slika. Edited January 25, 2017 by Perodeformero
Hella Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 neprežaljeni filip lepo primećuje i poručuje neprosvećenima u rupi Hahah, kako se inače raskalašna i atributoizložbeno-orijentisana Miletićka obukla kao monahinja, da je Velja slučajno ne sadžga
Jozef K. Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 I meni je bilo simptomatično kako se Velja obukao kao mladić, a Minja zakopčana do grla. Inače njoj jedino zameram rad na usnama. Odlična je u svakom smislu. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
halloween Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Minja je počela na YU Info kanalu, pa je krajem 2002. u paketu sa ostalima sa istog stigla na RTV Politiku, gde je sve vreme vodila Dan, dnevnu info emisiju, negde do 2007.Dakle, nije izdanak Žmitrovićeve ergele.Bila je u to vreme normalna, ali je otišla trbuhom za kruhom, a malo kasnije i kod plastičara.Moj problem u vezi sa njenim likom i delom se jedino ogleda u činjenici da ne mogu da shvatim poriv nekoga sa završenim medicinskim fakultetom, kome je jedini cilj da se što više slika. Minja, plod tajne ljubavi Krla i Nade Macure.
Malvo Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Da nema kosu, Velja bi ovde bio kao stric Fester koji upoznaje Debi.
kud u maglu Simoviću Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Minja je počela na YU Info kanalu, pa je krajem 2002. u paketu sa ostalima sa istog stigla na RTV Politiku, gde je sve vreme vodila Dan, dnevnu info emisiju, negde do 2007.Dakle, nije izdanak Žmitrovićeve ergele.Bila je u to vreme normalna, ali je otišla trbuhom za kruhom, a malo kasnije i kod plastičara.Moj problem u vezi sa njenim likom i delom se jedino ogleda u činjenici da ne mogu da shvatim poriv nekoga sa završenim medicinskim fakultetom, kome je jedini cilj da se što više slika.bila je i na foxu to gde i kako je počela ne menja mnogo. lik & delo su tipčno pinkovski
Recommended Posts