Jump to content
IGNORED

Atletika

Krampa

Recommended Posts

Posted

Meni je pravo drago i za Angelinu, ali i za Mariju.

Bravo devojke :pera:

Za Mariju čak i malo draže, jer za Anglelinu ima vremena, a Marija pokidala u tridesetoj.

Juniorska prvakinja, pa je svi zaboravili, pa tek malo prošle i ove godine posle mitinga u Beogradu počeli da obraćaju na nju.

Volim kad se snovi na kraju ostvare :)

• +1 1
  • Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arheolog1981

431

• renne

322

• Timmy

316

• Halvard

289

Posted

Колико видим Марија рођена у Книну и као мала девојчица је била у Олуји. Додатно ми је драго због њене медаље. 

Posted
1 hour ago, theanswer said:

Atletski savez zapravo radi prilično dobro. 

Asmir Kolašinac je nedavno izjavio da je atletski budžet u Srbiji veći nego ukupan budžet za sport u BiH.

Posted

hvala bobu da su konačno ukapirali da je lakše i jeftinije, za patkometriju u medaljama na oi :happy: ulagati u individualne sportove tipa atletika, a posebno plivanje i gimnastika nego u vaterpoliste ili druge sportove sa loptom, kojih em manje ima em je veća konkurencija, em jedan igrač extra klase često nije dovoljan za medalju

- pa mi nismo sigurni da će nam jokić, najbolji košarkaš nba lige 2 godine unazad, doneti medalju na ep

- neki njegov pandan u plivanju bi nam doneo 3-4 medalje u plivanju na oi

• +1 1
Posted

Gledam malo ovo evropsko u gimnastici i mislim da sve zemlje evrope imaju nekog predstavnika ,

neverovatno da u tom sportu nemamo ni revijalne takmičare 

Posted
6 hours ago, Nikodije said:

Asmir Kolašinac je nedavno izjavio da je atletski budžet u Srbiji veći nego ukupan budžet za sport u BiH.

dobro, veci je od nule

Posted

Thiam bi lagano osvojila zlatnu medalju sa visinom koju je preskocila u sedmoboju, 198. 

Posted
11 hours ago, Hamlet Strašni said:

Колико видим Марија рођена у Книну и као мала девојчица је била у Олуји. Додатно ми је драго због њене медаље. 

Hrvati su je čak vrbovali da se vrati i bude Blankina naslednica ali nije htela. 

Posted
1 hour ago, borris_ said:

Thiam bi lagano osvojila zlatnu medalju sa visinom koju je preskocila u sedmoboju, 198. 

Sasvim je moguće da bi se i ona uklopila u ono sivilo od sinoć da je učestvovala. Ako jedna Jaroslava Mahučih koja 198 cm preskače zatvorenih očiju ne može da savlada tu visinu, očigledno je da uslovi iz nekog razloga nisu odgovarali takmičarkama. 

Posted
Gledam malo ovo evropsko u gimnastici i mislim da sve zemlje evrope imaju nekog predstavnika ,
neverovatno da u tom sportu nemamo ni revijalne takmičare 
Imali smo dvojicu momaka na ovom prvenstvu, Petra Vefića i Ivana Dejanovića. Petar se takmičio u višeboju, a Ivan na vratilu. Obojica završila među poslednjom petinom takmičara

Sent from my DN2103 using Tapatalk

• 2 weeks later...
Posted

Vilagoš prvo učešće na mitingu dijamantske lige i treće mesto sa 63 metra, najbolja od Evropljanki :)

• Wub 1
Posted

Ne znam kakve su nagrade, pročitah da će bacati i u velikom finalu u Cirihu od 8-9. septembra

Posted

Za trece mesto na pojedinacnom mitingu, nagrada je oko 4000 USA dolara (30000 ukupno po disciplini, pri cemu je sve to duplirano za finalni miting).

Posted

Što se tiče love, devojke i momak su dobile nagrade za EP. Zlato 20K eura, srebro 15K i bronza 10K. Isti iznos su dobili i treneri :)

• +1 2