arheolog1981 Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 wft malina li i šljiva IV Ovo je maskota za SP u dvorani? Da su išli na one sajtove za generisanje logoa za 5 minuta bi napravili 20 puta bolji Sent from my M2002J9G using Tapatalk
renne Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Bruka i sramota A verovatno je koštalo osamsti trista petsto miliona 1
BWA Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Meni je baš Simpa. Samo mi ne ide ova šajka sa patikama kod šljive. Opanci bi bili ekstra.
gone fishing Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 koliko je asiks platio za reklamu njihovih patika
levi Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 35 minutes ago, gone fishing said: koliko je asiks platio za reklamu njihovih patika daju patike za sudije i volontere https://worldathletics.org/news/press-release/asics-partnership-2029
Carolostadien Posted March 7, 2022 Posted March 7, 2022 Gori miting što se tiče sudaca i suđenja u životu nisam vidio, a već petnaestak godina ne propuštam niti jedan ni u dvorani ni vani. Zbog minornih i praktički nevidljivih grešaka izbace ponajveće zvijezde mitinga, na Dijamantnoj ligi se progleda kroz prste kada je problem u preosjetljivosti uređaja. Stvarno se nadam da će netko dovest sudačku organizaciju u red do Svjetskog prvenstva jer ovo danas je bila teška sprdnja. (da ne bude da samo serem izvana, prekrasna dvorana, mi nažalost možemo samo sanjat tako nešto)
levi Posted March 18, 2022 Posted March 18, 2022 šta je sa Mijaljevićem, zašto ovoliko preglumljuje? nije to radio ranije
Recommended Posts