Geo Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Nasi tvrde da je 7,10 , nebitno ... Meni je frapantno ovo zadnje saznanje , da je njoj taj broj landarao od prvog skoka u finalu! Ajd sto su sudije ostale neme (valjda im je u opisu posla da opominju takmicere kad im oprema ne igleda propisno), nego mi je nejasno zasto nije reagovao ivanin trener, ako su vec imali kakve takve konsultacije posle skokova (bilo na snimcima) ... Mi obicni smrtnici previdimo taj detalj, ali za nekog ko decenijama razmislja o svakoj finesi tih skokova je veliki previd
189- Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 wow kakav finish. etiopija pobedila, feinduno slavi
Takeshi Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 krenuo je u finis i ovaj put al izgleda kasno. losa mu je pozicija bila u krivini.
Tsai Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Jel ovaj komentator sa eurosporta realan? Jebote, dao bih mu momentalno otkaz sa svih televizija dozivotno.
Arkadija Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Baš šteta za Bolta. Povrediti se u poslednjoj trci karijere. Baksuzluk.
aram Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Jel ovaj komentator sa eurosporta realan? Jebote, dao bih mu momentalno otkaz sa svih televizija dozivotno. šta je rekao?
Tsai Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 (edited) Pa sve vreme je u fazonu da je doslo vreme da "oni drugi" uzimaju medalje pa zato Jamajcani nece da ucestvuju u predstavi i slicne budalastine Mislim, time je objasnjavao Boltovu povredu Edited August 12, 2017 by Tsai
Recommended Posts