đorđe geprat Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 dajte bazen da se glasa da se vrate staaaaara olimpijska pravila da se takmiče goli kod skoka s motkom to bi bio problem.
Tolaa Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Kod muskaraca samo promene naziv u skok sa dve motke.
ToniAdams Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 uf zaboleme, muske i tako ne gledam golu isinbajevu, il ko vec sad skace bih nekako istrpeo. posle 7-8 piva dabome.
Sludge Factory Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 golu isinbajevu, il ko vec sad skace bih nekako istrpeo. posle 7-8 piva dabome.
Sludge Factory Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Kad joj budes video gluteuse i butke nece ti biti bitno ni tih 7-8 piva
levi Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Kad joj budes video gluteuse i butke nece ti biti bitno ni tih 7-8 piva Kockasta vilica <_< da li zbog genetike ili zbog hemije, ne bih spekulisao
freakns Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Mislim da je Ivana, na svom tviter nalogu, stavila tačku na ujdurmu, objasnivši PRAVE razloge, bato: 1. Nepravda 2. Iz Srbije sam nepravda jeste, ali ne zbog toga sto je iz Srbije. gresili su oni i na stetu drugih. da su ovo bile kvalifikacije, i da se desilo ovako nesto, poslali bi je u finale. u finalu sigurno nece nikome dati zlato iako im nije jasno sta je izmereno. to vam je isto kao i sa trkom Phelps-Cavic. omega nije izmerila kako treba. nije to nikakav grand conspiracy ili nesto slicno, vec jednostavna greska uredjaja(u Ivaninom slucaju merioca). onda ce da izmisle nesto sto bi eto moglo da ima smisla da opravdaju gresku, jer ako priznaju gresku, ode sve u pizdu materinu. nije se desilo prvi put, nije se desilo samo nama. Christie je kao olimpijski sampion diskvalifikovan '96 nakon drugog false starta. bilo je slucajeva gde je neko "usao u pucanj" i iako nije startovao ranije, diskvalifikovan je jer se smatra da je sve brze od 0.1s kasnjenja, false start. itd, itd...
Geo Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Ja i dalje mislim da je trener morao da sugerise Ivani odmah posle objave rezultata da joj pokazu trag ... I ruskinja je za onaj mali prestup trazila da joj pokazu tacno mesto prestupa(trag na onom plastelinu)... Meni krivo sto je devojka uradila bukvalno sve bez greske da ima najbolji rezultat i uspela je, ali ne lezi vraze tu je neki komad cermonijalne gluposti (papir koji se pocepao pri savijanju tela) koji odlucuje ko je sverski prvak u prestiznoj atletsloj disciplini Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
Tsai Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Jel to Informer koristi Google Translate za body? Ahahahahahhahah
mlatko Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Jesam ja nesto prespavao ili su takmicarski brojevi uvek bili od papira? pa jebote, seoski miting na poljani kod Ravnog Sela ima platnene brojeve da kad takmicar padne u blato moze to da ispere i iscedi kako valja. London nije kisno podrucje i ajd razumem, kriza ovo-ono, ali mene bi bilo sramota da je neki drugi grad, ili selo. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
MiddleClass Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Znaci da je bilo malo opklada na Ivanu. Zna Srbin!
189- Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Meridian podlegao šizofreniji inace jel se zna da bi imala najduzi skok?
Recommended Posts