Jump to content
IGNORED

Atletika

Krampa

Recommended Posts

Posted

Budalaština..

Koji će onda biti rekord na 100m i skoku u dalj za žene?

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arheolog1981

431

• renne

322

• Timmy

316

• Halvard

289

Posted

Budalaština..

Koji će onda biti rekord na 100m, 200m, 400m, 800m i skoku u dalj za žene?

Posted

Ma to mi prvo palo na pamet, a suštinski svaki rekord stariji od 10ak godina je pod znakom pitanja...

Posted (edited)

Nije marketinski dobro kad se slabo obaraju rekordi, pa su nasli neki nacin da udju u novi ciklus pravljenja zvezda

Edited by Lezilebovich
Posted

Ma to mi prvo palo na pamet, a suštinski svaki rekord stariji od 10ak godina je pod znakom pitanja...

dok su ovi noviji ok :D

Posted

elijud kipcoge istrcao najbrzi maraton ikada, ali ipak za 25 sekundi omasio vreme ispod dva sata, sto bi bio istorijski trenutak.

najki je osmislio sve, ne bi se priznao rekord jer je pod specijalnim uslovima. auto staza u monci, odabran dan u godini, ranojutarnje vreme, broj i format pomagaca i sl.

https://www.youtube.com/watch?v=uvhSgxUdsdQ

12 hours ago
wear asics next time lol
Posted

Testirali su neku novu tehonologiju, cini mi se patika. Na brzinu sam neki dan preleteo preko te najave. Cilj je bio ispod 2h.

• 1 month later...
Posted

Dijamantska liga je uveliko u toku, za sada nema baš nešto spektakularnih rezultata, vidi se da je prva post-olimpijska godina i da većina favorita tek kreće da polako diže formu. Za koji minut počinje miting u Stokholmu, pre par dana se takmičilo u Oslu. Najvredniji rezultat je verovatno Baršimovih 238 cm u skoku u vis. Norvežani su nekoliko disciplina bili u potpunosi podredili svojim takmičarima, što se dosta odrazilo na ukupnu konkurenciju, ali im se isplatilo u trci na 400m s preponama u kojoj je pobedio 21-godišnji Karsten Varholm sa respektabilnih 48,25 sekundi, što je i novi nacionalni rekord Norveške.

I to me dovodi do Emira Bekrića, koji je ponovo povređen i izgleda da će propustiti i ovu sezonu. A sad će već 4 godine od medalje u Moskvi...

Posted

Impresivna trka na 100 m u Stokholmu juče. Andre de Gras ostvario drugi rezultat svih vremena sa 9,69, još četvorica ispod 10 sekundi, skoro svi postigli lične rekorde, sve fantastično... A onda se ispostavilo da je vetar bio +4,8. :D

Takođe, prvi poraz Sandre Perković posle skoro 2 godine, bila za 17 cm slabija od Kubanke Peres. 

• 3 weeks later...
Posted

Španović prvi nastup posle pobede pobeda

• 3 weeks later...
Posted

Neka nasa klinka Milica Gardasevic skocila u dalj 6.62 na juniorskom EP i isvojila zlato. Tj. u finalu je imala 6.40 i nesto, a ovo je skok iz polufinala. Odlican rezulat za taj uzrast. Primera radi juniorski rekord drzi Ivana sa 6.71. Mala samo 9 cm iza. 

Posted

Bilo je istina uz blagu pomoć vetra 2,2 pa se ne računa kao rekord.