radisa Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Budalaština.. Koji će onda biti rekord na 100m i skoku u dalj za žene? Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Čutura Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Budalaština.. Koji će onda biti rekord na 100m, 200m, 400m, 800m i skoku u dalj za žene? Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
radisa Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Ma to mi prvo palo na pamet, a suštinski svaki rekord stariji od 10ak godina je pod znakom pitanja... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Lezilebovich Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 (edited) Nije marketinski dobro kad se slabo obaraju rekordi, pa su nasli neki nacin da udju u novi ciklus pravljenja zvezda Edited May 2, 2017 by Lezilebovich
teacher Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Ma to mi prvo palo na pamet, a suštinski svaki rekord stariji od 10ak godina je pod znakom pitanja... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk dok su ovi noviji ok :D
Takeshi Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 elijud kipcoge istrcao najbrzi maraton ikada, ali ipak za 25 sekundi omasio vreme ispod dva sata, sto bi bio istorijski trenutak. najki je osmislio sve, ne bi se priznao rekord jer je pod specijalnim uslovima. auto staza u monci, odabran dan u godini, ranojutarnje vreme, broj i format pomagaca i sl. https://www.youtube.com/watch?v=uvhSgxUdsdQ 12 hours ago wear asics next time lol
Timmy Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Testirali su neku novu tehonologiju, cini mi se patika. Na brzinu sam neki dan preleteo preko te najave. Cilj je bio ispod 2h.
Djuro Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 najki je osmislio sve, ne bi se priznao rekord jer je pod specijalnim uslovima. auto staza u monci, odabran dan u godini, ranojutarnje vreme, broj i format pomagaca i sl. ...pravili im zavetrinu, ice&pice im dodavali sa bicilka, nema doping kontrole... ;) Testirali su neku novu tehonologiju, cini mi se patika. ugradili su karbon u djonove, slicna tehnologija onoj koja je koristena za Pistoriusove noge.
Halvard Posted June 18, 2017 Posted June 18, 2017 Dijamantska liga je uveliko u toku, za sada nema baš nešto spektakularnih rezultata, vidi se da je prva post-olimpijska godina i da većina favorita tek kreće da polako diže formu. Za koji minut počinje miting u Stokholmu, pre par dana se takmičilo u Oslu. Najvredniji rezultat je verovatno Baršimovih 238 cm u skoku u vis. Norvežani su nekoliko disciplina bili u potpunosi podredili svojim takmičarima, što se dosta odrazilo na ukupnu konkurenciju, ali im se isplatilo u trci na 400m s preponama u kojoj je pobedio 21-godišnji Karsten Varholm sa respektabilnih 48,25 sekundi, što je i novi nacionalni rekord Norveške. I to me dovodi do Emira Bekrića, koji je ponovo povređen i izgleda da će propustiti i ovu sezonu. A sad će već 4 godine od medalje u Moskvi...
Halvard Posted June 19, 2017 Posted June 19, 2017 Impresivna trka na 100 m u Stokholmu juče. Andre de Gras ostvario drugi rezultat svih vremena sa 9,69, još četvorica ispod 10 sekundi, skoro svi postigli lične rekorde, sve fantastično... A onda se ispostavilo da je vetar bio +4,8. :D Takođe, prvi poraz Sandre Perković posle skoro 2 godine, bila za 17 cm slabija od Kubanke Peres.
Timmy Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Neka nasa klinka Milica Gardasevic skocila u dalj 6.62 na juniorskom EP i isvojila zlato. Tj. u finalu je imala 6.40 i nesto, a ovo je skok iz polufinala. Odlican rezulat za taj uzrast. Primera radi juniorski rekord drzi Ivana sa 6.71. Mala samo 9 cm iza.
theanswer Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Bilo je istina uz blagu pomoć vetra 2,2 pa se ne računa kao rekord.
Recommended Posts