Jump to content
IGNORED

Ja biti ponosna na predakove, topik o porodici i aktivnostima građanina Karađorđevića

Filipenko

Recommended Posts

Posted

Nema šanse da su ga dobro citirali.

• 2 months later...
Posted (edited)

KRALJEVSKI SKANDAL: Blud i razvrat Karađorđevića!

Na internetu osvanule slike Aleksandra III i Petra III, naslednika Aleksandra II Karađorđevića, na kojima se bahate pored kola, pipaju žene za grudi, simuliraju seks sa devojkama

BEOGRAD - Pištolji, alkohol, luksuzni automobili, raskalašni provodi i bahanalisanje sa devojkama svakodnevica su ne samo nekih mafijaša u Srbiji već i srpskih prinčeva Petra III (35) i Aleksandra III (33), potomaka loze Karađorđević i sinova prestolonaslednika Aleksandra II Karađorđevića.

Naime, tokom jučerašnjeg dana internet su preplavile fotografije na kojima se vide srpski predstavnici plave krvi kako se bahate u provodu. Na jednoj od njih mlađani Petar III, u stilu gangstera, pozira sa kačketom i naočarima, dok u jednoj ruci drži pištolj, a u drugoj alkoholno piće.

aleksandar-karadordevic-ii-aleksandar-iii-petar-iii-karadordevici-blud-razv-1445555816-768175.jpg

aleksandar-karadordevic-ii-aleksandar-iii-petar-iii-karadordevici-blud-razv-1445555816-768177.jpg

aleksandar-karadordevic-ii-aleksandar-iii-petar-iii-karadordevici-blud-razv-1445555816-768179.jpg

aleksandar-karadordevic-ii-aleksandar-iii-petar-iii-karadordevici-blud-razv-1445555816-768181.jpg

aleksandar-karadordevic-ii-aleksandar-iii-petar-iii-karadordevici-blud-razv-1445555900-768173.jpg

Edited by FERNOUX H
Posted

kakvu seljačku srpsku facu ima ovaj što je zadigao majicu i bradža mu biva polizana

Posted

ovaj lizani je valjda verenik cerke nemanje kusturice, najveceg srpskog rezisera posle novaka djokovica

Posted

ovaj lizani je valjda verenik cerke nemanje kusturice, najveceg srpskog rezisera posle novaka djokovica

A jel ćerka ta na slici?

Posted (edited)

Džabe i pištolj i razvrat, po držanju malog prsta se vidi koliko je to urođeno otmeno

Edited by levi
Posted

A jel ćerka ta na slici?

svasta stobom radiso, pa ona je vospitana u duhu pravoslavlja.

Posted

da sam ja bogati prestolonaslednik bio bi jedno 3 puta gori.

Posted

da sam ja bogati prestolonaslednik bio bi jedno 3 puta gori.

realno. očekivao sam neki veliki šok, a ono glupiranje na žurkama. razumem levija i tonija, oni nikad nisu bili mladi, pa ne razumeju ludost.

Posted (edited)

^^aaa, onda nista.

Edited by Miralem
Posted

Nije to verenik naslednice Kusturice.

Obe porodice se nadaju da će se ovaj ugledati na brata koji se zavetovao naslednici.

Ne širite neistine, ne rušite sreću zalubljenim ljudima!

Kakvi kreteni.