Aineko Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Ozbiljno se zezam, meni je ona bas 1 svemirski heroj (a i Kluni). Ovom prilikom bih da je i odlikujem. Zar nije hodala kao 1 gigant kada je stupila na onu pescanu obalu? (Sorry za spoilere za one koji su negledali).eto vidis sta ti je razliciti dozivljaj - meni su ono bili koraci deteta koje uci da hoda.
Indy Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 (edited) Pa, jeste, ako je dete 1 Gulliver(a). EDIT. Mada mi se svidja link sa Odisejom 2001 koja si mozda tu nehotice napravila. Edited November 9, 2013 by Indy
Indy Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 (edited) That was the point, for us, of the film. Adversities and the possibility of rebirth.Khm khmDa, ponovno rodjenje, ali kao 1 hero/ina. Ostajem pri svome, necete me prevariti! Edited November 9, 2013 by Indy
Turnbull Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Ma ne, pa stoji ovo tvoje, samo da ukažem da ti se ta veza sa Odisejom nije prividela.
Ajant23 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Oho, vidi ko uskače, siguran sam da znaš zašto, valjda...
Ajant23 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Da, to i jeste za smejanje :huh:Valjda :huh:Ako tebe pitam
Indy Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 ...samo da ukažem da ti se ta veza sa Odisejom nije prividela.
Weenie Pooh Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 To ponovno rođenje može da se učita u svaki film u kom protagonista prolazi kroz bilo kakvu katarzu. Mislim OK, ali nije previše visok bar.Uvek me iznervira taj potcenjivački stav prema žanru tipa "Gravity ima najmanje veze sa svemirom", kao da su filmovi koji imaju veze sa svemirom po definiciji teško sranje bez ikakvog dubljeg sadržaja. Isto tako TV kritičari koji su prinudno skočili na Game of Thrones bandwagon, polomiše se dokazujući kako to u stvari "nije fantasy", nego ne znam šta ozbiljnije i sadržajnije :isuse:U redu je ljudi, nećemo nikom reći da vam se svideo film o svemiru ili serija o zmajevima, opustite se :P
Blueberry Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Koliko ti kenjaš, to je za neverovati!Hajde malo objasnitm neke ontološke ravni u hebenim Hodajućim mrtvacima protiv whatever...BTW, jesi li spremio novi avatar za novu sezonu LjovisneSaMačevimatm?
Aineko Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 (edited) To ponovno rođenje može da se učita u svaki film u kom protagonista prolazi kroz bilo kakvu katarzu. Mislim OK, ali nije previše visok bar.Uvek me iznervira taj potcenjivački stav prema žanru tipa "Gravity ima najmanje veze sa svemirom", kao da su filmovi koji imaju veze sa svemirom po definiciji teško sranje bez ikakvog dubljeg sadržaja. Isto tako TV kritičari koji su prinudno skočili na Game of Thrones bandwagon, polomiše se dokazujući kako to u stvari "nije fantasy", nego ne znam šta ozbiljnije i sadržajnije U redu je ljudi, nećemo nikom reći da vam se svideo film o svemiru ili serija o zmajevima, opustite se :Pkad bi ti znao koliko si of track u mom slucaju... Edited November 9, 2013 by estel
Takeshi Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 mene je dobar deo filma podsecao na "speed", zbog sandre i raznih odbrojavanja i hvatanja u poslednjim sekundama.a za ravnotezu ima taman dovoljno smernica za dodatna egzistencijalna ucitavanja, pa ko voli. i odlican je na oba plana.tako bi trebalo da izgledaju holivudski filmovi.
Turnbull Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 To ponovno rođenje može da se učita u svaki film u kom protagonista prolazi kroz bilo kakvu katarzu. Mislim OK, ali nije previše visok bar.Uvek me iznervira taj potcenjivački stav prema žanru tipa "Gravity ima najmanje veze sa svemirom", kao da su filmovi koji imaju veze sa svemirom po definiciji teško sranje bez ikakvog dubljeg sadržaja. Isto tako TV kritičari koji su prinudno skočili na Game of Thrones bandwagon, polomiše se dokazujući kako to u stvari "nije fantasy", nego ne znam šta ozbiljnije i sadržajnije :isuse:U redu je ljudi, nećemo nikom reći da vam se svideo film o svemiru ili serija o zmajevima, opustite se :PVini, mislim da si ti jedini koji bi ovde trebalo da se opusti. Niko nije rekao ništa slično ovome što ti učitavaš, niti je omalovažavao žanr.
Weenie Pooh Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 Možda nisam najpažljivije ispratio, ali delovalo mi je kao da ste na prethodnoj strani diskutovali o tome da li je film o svemiru ili samo u svemiru, nešto u tom stilu? Meni to uvek zamiriše na ono, sviđa mi se film iz žanra koji baš i ne poznajem ali mislim da je generalno trash, pa hajde da nešto na brzinu izracionališem da pomirim taj nesklad u glavi. Praštajte ako grešim...
Recommended Posts