Tihajeza Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Odgledala prvu sezonu. Vozilo dobro, skoro do kraja. A onda u pretposlednjoj epizodi shvatiš da je sve zločin iz strasti, i onda vrtiš film unazad i zapitaš se WTF političke poruke, protest protiv iskorišćavanja dece, kakvi beskućnici, kakvi bakrači... Broj ubijenih u seriji nameće ne policijsku istragu, nego uvođenje vanrednog stanja, ne u Malmeu od 400k stanovnika, već na teritoriji cele Švedske. Čini mi se ko da su u seriju turili sve fazone svih kriminalističkih serija koje su ikada gledali. Sve što ste ikada videli po krimi serijama, sve ima, pa su tu malo i preigrali, ubica ispade neki supermen sa sto ruku i nogu. Npr. u poslednjoj epizodi, ubica uspeva da namami Danijela u svoju kuću, pa tu nešto pričaju (ima neka radnja), pa ga ubije, pa stavi u kovčeg, pa napravi perfektan dupli zid od gipskartona u svojoj garaži, u koji će sakriti kovčeg (a to podrazumeva postavljanje potkonstrukcije, postavljanje ploča, postavljanje bandaž traka i gletovanje spojeva, te dve ruke krečenja, da zid izgleda na kraju potpuno neprimetno i savršeno) i da na kraju ode u Danijelovu kuću, i to sve od 8 do 11 ujutru. Jedino što mi se svidelo kod serije su prelepi kadrovi severnjačkih gradova, lepa arhitektura, lepi i zgodni ljudi, sa zdravim zubima i urednim kućama. Nema zadriglih svinja, nakolmovanih tetki i ulica u kaljugama. Hladno, ali standrad.
Moća Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Odgledao prvu sezonu na Kodiju al druge nema ni za lek.Gde mogu da skinem drugu i trecu sezonu sa odgovarajucim titlovima?
boshoku Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 (edited) https://kickass.unblocked.bet/the-bridge-bron-broen-s02-season-2-hdtv-x264-aac-e-subs-gwc-tt10150339.htmlhttps://kickass.unblocked.bet/bron-broen-the-bridge-2011-s03-season-3-720p-x265-hevc-lund-tt12883545.html Edited March 15, 2017 by boshoku
boshoku Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Nisam znao da ponovo radi. radi kad nešto direktno upišeš, tipa: broen season... inače je ni blizu funkcionalnosti starog kat-a
Bright Billy Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 (edited) Jedino što mi se svidelo kod serije su prelepi kadrovi severnjačkih gradova, lepa arhitektura, lepi i zgodni ljudi, sa zdravim zubima i urednim kućama. Nema zadriglih svinja, nakolmovanih tetki i ulica u kaljugama. Hladno, ali standrad. mene zena, zbog navedenog, naterala da idemo u kopenhagen (a ja jos nadjem let do malmea a onda minibusom preko broena ). al ove godina ja biram, pa cemo u napoli, posto sam dok je ona gledala most ja pratio gomoru... Edited April 4, 2017 by Bright Billy
mustang Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 mene zena, zbog navedenog, naterala da idemo u kopenhagen (a ja jos nadjem let do malmea a onda minibusom preko broena ). al ove godina ja biram, pa cemo u napoli, posto sam dok je ona gledala most ja pratio gomoru... OMG! pa vi ste sjajni!!!! love it!
teacher Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 mene zena, zbog navedenog, naterala da idemo u kopenhagen (a ja jos nadjem let do malmea a onda minibusom preko broena ). al ove godina ja biram, pa cemo u napoli, posto sam dok je ona gledala most ja pratio gomoru... samo se ti nadaj da ćeš da biraš ...
Moća Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Evo da i ja dam mojih 2cents. Serija odlična naravno ali u trećoj ima par stvari koje su mi nelogične. Prvo šta se desilo sa onim radnikom koga su jurili pola sezone i koji vozi žutog golfa??? Odjednom nema ništa o njemu. Jeste ubica vozio tog golfa ali se nigde ne objašnjava odakle mu itd.Drugo, jebeni Rasmus. Kako je mogao on da bude postavljen za čoveka koji će voditi istragu o Sagi? Mislim i što je nerealno samo se Henrik pobunio koji i ne zna koliko je Rasmus zasrao kod predhodnog slučaja umesto da se to pobuni neko iz odeljenja.Treće, bzvz je što je Fredi bežao sa bebom umesto da ga dotuče i veže kad ga je već onesposobio.
Milosh76 Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 (edited) mene zena, zbog navedenog, naterala da idemo u kopenhagen (a ja jos nadjem let do malmea a onda minibusom preko broena ). al ove godina ja biram, pa cemo u napoli, posto sam dok je ona gledala most ja pratio gomoru... Nemoj da se cimas previse. Za izlet na ceo dan moze, a da budes vise dana, nema potrebe. Bolje produzi na Siciliju, kazu da je prelepa :D A i tamo je prava mafija, a ne ta Napuljska :) Edited April 4, 2017 by Milosh76
Recommended Posts