Jump to content
IGNORED

Bron/Broen

Tolaa

Recommended Posts

Posted

Odgledala prvu sezonu. Vozilo dobro, skoro do kraja. A onda u pretposlednjoj epizodi shvatiš da je sve zločin iz strasti, i onda vrtiš film unazad i zapitaš se WTF političke poruke, protest protiv iskorišćavanja dece, kakvi beskućnici, kakvi bakrači...

Broj ubijenih u seriji nameće ne policijsku istragu, nego uvođenje vanrednog stanja, ne u Malmeu od 400k stanovnika, već na teritoriji cele Švedske.

Čini mi se ko da su u seriju turili sve fazone svih kriminalističkih serija koje su ikada gledali. Sve što ste ikada videli po krimi serijama, sve ima, pa su tu malo i preigrali, ubica ispade neki supermen sa sto ruku i nogu.

Npr.

u poslednjoj epizodi, ubica uspeva da namami Danijela u svoju kuću, pa tu nešto pričaju (ima neka radnja), pa ga ubije, pa stavi u kovčeg, pa napravi perfektan dupli zid od gipskartona u svojoj garaži, u koji će sakriti kovčeg (a to podrazumeva postavljanje potkonstrukcije, postavljanje ploča, postavljanje bandaž traka i gletovanje spojeva, te dve ruke krečenja, da zid izgleda na kraju potpuno neprimetno i savršeno) i da na kraju ode u Danijelovu kuću, i to sve od 8 do 11 ujutru.

Jedino što mi se svidelo kod serije su prelepi kadrovi severnjačkih gradova, lepa arhitektura, lepi i zgodni ljudi, sa zdravim zubima i urednim kućama. Nema zadriglih svinja, nakolmovanih tetki i ulica u kaljugama. Hladno, ali standrad.

• 1 month later...
  • Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tolaa

65

• Arkadija

31

• mustang

27

• Frank Pembleton

20

Posted

Odgledao prvu sezonu na Kodiju al druge nema ni za lek.Gde mogu da skinem drugu i trecu sezonu sa odgovarajucim titlovima?

Posted

Nisam znao da ponovo radi.

radi kad nešto direktno upišeš, tipa: broen season... inače je ni blizu funkcionalnosti starog kat-a

• 2 weeks later...
Posted

4. sezona krece 1. januara 2018.

Posted

Kako je usran kraj trece, pisem sutra u spojleru.

Posted (edited)

Jedino što mi se svidelo kod serije su prelepi kadrovi severnjačkih gradova, lepa arhitektura, lepi i zgodni ljudi, sa zdravim zubima i urednim kućama. Nema zadriglih svinja, nakolmovanih tetki i ulica u kaljugama. Hladno, ali standrad.

mene zena, zbog navedenog, naterala da idemo u kopenhagen (a ja jos nadjem let do malmea a onda minibusom preko broena :happy:  ). al ove godina ja biram, pa cemo u napoli, posto sam dok je ona gledala most ja pratio gomoru...

Edited by Bright Billy
Posted

mene zena, zbog navedenog, naterala da idemo u kopenhagen (a ja jos nadjem let do malmea a onda minibusom preko broena :happy:  ). al ove godina ja biram, pa cemo u napoli, posto sam dok je ona gledala most ja pratio gomoru...

OMG! pa vi ste sjajni!!!!

love it! :wub:

Posted

e, hvala, bas si me oraspolozila sad  :D

Posted

Nisam cuo za tu Gomoru? Dobra li je?

Posted

samo se ti nadaj da ćeš da biraš ...

Posted

Hehe, ima istine i u tome :)

Posted

Evo da i ja dam mojih 2cents. Serija odlična naravno ali u trećoj ima par stvari koje su mi nelogične.

Prvo šta se desilo sa onim radnikom koga su jurili pola sezone i koji vozi žutog golfa??? Odjednom nema ništa o njemu. Jeste ubica vozio tog golfa ali se nigde ne objašnjava odakle mu itd.
Drugo, jebeni Rasmus. Kako je mogao on da bude postavljen za čoveka koji će voditi istragu o Sagi? Mislim i što je nerealno samo se Henrik pobunio koji i ne zna koliko je Rasmus  zasrao kod predhodnog slučaja umesto da se to pobuni neko iz odeljenja.
Treće, bzvz je što je Fredi bežao sa bebom umesto da ga dotuče i veže kad ga je već onesposobio.

Posted (edited)

Nemoj da se cimas previse. Za izlet na ceo dan moze, a da budes vise dana, nema potrebe. Bolje produzi na Siciliju, kazu da je prelepa :D A i tamo je prava mafija, a ne ta Napuljska :)

Edited by Milosh76