ion Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Znači da si baja, imao si dobar kasetofon, a ne ko ja i moji drugari.Krš kasetofoni i polovne kasete. :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=b1S3tup_yjg
katamaran Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 Koliko se secam za spektrum je trebala cesto da se steluje glava od kasetofona.
renne Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Ne, to je bilo za komodor, ja u životu nisam štelovao glavu
hattori Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 ja isprva nisam imao kasetofon, pa sam zajmio od komsije ili prekucavao programe iz knjiga i casopisa ().posle kupio neki polovan, kojem se lepo mogao podesavati azimut glave, ali je svako malo znao uhvatiti traku i zaguzvati je.
renne Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 setio sam sejoš jedne odličn etekstualne avanture, domaće, slovenačke, Vruće letovanje
renne Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 ja isprva nisam imao kasetofon, pa sam zajmio od komsije ili prekucavao programe iz knjiga i casopisa ( ).posle kupio neki polovan, kojem se lepo mogao podesavati azimut glave, ali je svako malo znao uhvatiti traku i zaguzvati je. to sam i ja radio, iako sam imao kasetofon, prekucam, pa ako je dugačko nastavim sutra, iskoristim čuvenu bejzik naredbu MERGE, posle mi kupili Microdrive, mojoj sreći nije bilo kraja
hattori Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 setio sam sejoš jedne odličn etekstualne avanture, domaće, slovenačke, Vruće letovanjeuf ,da. kupio orginal jer se nije mogla kopirati. mislim da je nikad nisam uspeo izigrati do kraja, pa bi mozda valjalo potraziti je, i pokusati ponovo.:D
renne Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 ja našao negde, mislim u galaksiji rešenje, ili je bio Moj mikro, pa sam tako završio, inače je bila preteška, i ja sam imao original, kao i alibabu
katamaran Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 (edited) Izguglah ga caskom :)http://www.worldofsp....cgi?id=0007171Imao sam ranije online emulator za spektrum al sam izgubio link :(edit: moze ovde da se igra ako se ucita sa harda (moze da se skine tap fajl sa prvog linka)http://jsspeccy.zxdemo.org/ne radi na 128k vec samo na 48k Edited November 6, 2013 by katamaran
hattori Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 e da, mislim da je igor kordej radio grafiku za ovu igricu.
katamaran Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 (edited) edit: crtezi Igor Kordej28.06.1985 :cry:I sta sad mi nindze da radimo u spavacoj sobi? Edited November 6, 2013 by katamaran
renne Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Otvori vrataIzađi...Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
katamaran Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 otvori vrata upaliloizadji "ne razumem te bas najbolje"
renne Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 A jebi ga, nađi negde komande.Prošlo je dvajes godina :)Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Recommended Posts