Jump to content
IGNORED

windows 1985

katamaran

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

26

• Indy

15

• Razzmatazz

15

• hattori

14

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Indy

Posted Images

Posted

Koliko se secam za spektrum je trebala cesto da se steluje glava od kasetofona.

Posted

Ne, to je bilo za komodor, ja u životu nisam štelovao glavu

Posted

ja isprva nisam imao kasetofon, pa sam zajmio od komsije ili prekucavao programe iz knjiga i casopisa (:isuse:).posle kupio neki polovan, kojem se lepo mogao podesavati azimut glave, ali je svako malo znao uhvatiti traku i zaguzvati je.

Posted

setio sam sejoš jedne odličn etekstualne avanture, domaće, slovenačke, Vruće letovanje

Posted
ja isprva nisam imao kasetofon, pa sam zajmio od komsije ili prekucavao programe iz knjiga i casopisa ( :isuse:).posle kupio neki polovan, kojem se lepo mogao podesavati azimut glave, ali je svako malo znao uhvatiti traku i zaguzvati je.
to sam i ja radio, iako sam imao kasetofon, prekucam, pa ako je dugačko nastavim sutra, iskoristim čuvenu bejzik naredbu MERGE, posle mi kupili Microdrive, mojoj sreći nije bilo kraja
Posted
setio sam sejoš jedne odličn etekstualne avanture, domaće, slovenačke, Vruće letovanje
uf ,da. kupio orginal jer se nije mogla kopirati. mislim da je nikad nisam uspeo izigrati do kraja, pa bi mozda valjalo potraziti je, i pokusati ponovo.:D
Posted

ja našao negde, mislim u galaksiji rešenje, ili je bio Moj mikro, pa sam tako završio, inače je bila preteška, i ja sam imao original, kao i alibabu

Posted

e da, mislim da je igor kordej radio grafiku za ovu igricu.

Posted (edited)

edit: crtezi Igor Kordejzxspec.png28.06.1985 :cry:I sta sad mi nindze da radimo u spavacoj sobi?

Edited by katamaran
Posted

Otvori vrataIzađi...Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Posted

otvori vrata upaliloizadji "ne razumem te bas najbolje"

Posted

A jebi ga, nađi negde komande.Prošlo je dvajes godina :)Sent from my GT-N7100 using Tapatalk