Caligula Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 (edited) Imamo snimak na kome to sve lepo čujemo dok publika (bukvalno) urla od radosti i zadovoljstva nošena ekstazom, kida se od smeha, svaki i najmanji gest Dorisinog tela proprati reakcija publike.Upravo, i ja ovo sa nevericom primetio i od tada gledam u zid, skamenjen.Muka mi je od ovog topika, ne zezam se. Ali opet svratim ovde kao sto radoznali decak svoj trotinet dotera do prasnjavog puta da bi iznova i iznova video pregazenu zabu, fasciniran surovim realizmom prizora.Htedoh da pitam nesto PacejaHog, svideo mi se njegov poust ali ne bih da trolujem dalje, ipak je ovo, jelte, pdf muzika Edited October 30, 2013 by CowBoy
bokki Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Meni su Bizetići oduvek izgledali čudno.Toliko od mene.
Agni Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Meni je ovaj forum cudnovat i cenim da medju forumasima ima dosta sprdaca.
Turnbull Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 (edited) Ali kako Kauboj i Glas Razuma ne jebu živu silu, pa to je ludilo :lolol:I jedan je dosta da sjebe svaku raspravu, a u duetu, oh, brother...We raise a lot of hell, drink a lot of boozeDon't need a damn reason for the things we doSo break out the bottles and bring on the crowdExercise your freedom, rowdy and loudhttp://www.youtube.com/watch?v=hvYAVYUtQW8Edit: zamenio klip prigodnijim Edited October 30, 2013 by Syme
Ryan Franco Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Muka mi je od ovog topika, ne zezam se. Ali opet svratim ovde kao sto radoznali decak svoj trotinet dotera do prasnjavog puta da bi iznova i iznova video pregazenu zabu, fasciniran surovim realizmom prizora.Evo sad recimo pojma nemam da li na Kuboj bućka ovime ili je isreno proklizao. Kauboje, mislim da je Glasu razumnom neprihvatljivo da dok traje neka priča ti uletiš sa stavom "haha kako su glupi, sad ću da ih vozam i ložim" naročito kao nismo svesni da nas zajebavaš.
Caligula Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 (edited) @Syme: Rasprava o Bizetic Pop-u? Mi ppp-ovci jesmo drkadzije, ali ovo je preterana onanija i po ppp standardima. Edited October 30, 2013 by CowBoy
Caligula Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 "haha kako su glupi, sad ću da ih vozam i ložim" naročito kao nismo svesni da nas zajebavaš.Vi ste Doris a ja cool publika. Sta tu ima lose
MayDay Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Syme i Darkec sada da kategorizuju Kauboja i Glasa u okvirima HM bendova! :D
Takeshi Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 "rokere s moravu" je objavljivao zagrebacki jugoton.
Mil@n Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 (edited) Meni je ovaj forum cudnovat i cenim da medju forumasima ima dosta sprdaca. Pre nego nestanem sa topika, da se podsetim da je mooj prvi post bio kritika tim ljudima što su tamo bili tim povodom. To je svakako gore od svega što Doris ima ili nema u glavi i ima ili nema da pokaže na bini. Ali kako Kauboj i Glas Razuma ne jebu živu silu, pa to je ludilo I jedan je dosta da sjebe svaku raspravu, a u duetu, oh, brother... We raise a lot of hell, drink a lot of booze Don't need a damn reason for the things we do So break out the bottles and bring on the crowd Exercise your freedom, rowdy and loud Edit: zamenio klip prigodnijim Gde je problem čika Šime, šta je konkretno sjebavanje rasprave? Meni je najveće smaranje od svega postovi koji su za nameru imali da daju smisao onome što ova nazovi peva i to ne baš malim postovima. Koliko mi je suludo tražiti smisao u svemu tome ne mogu ni da opišem, ali eto, nisam nikome rekao da je to sjebavanje rasprave, sve spada u raspravu. Klip sa koncerta je 100procentni dokaz o kakvoj sprdnji je reč, meni je stvarno fenomen svoje vrste da se to ne primećuje. Ako neko misli da Doris može da izazove onakav haos, onda je a) nikad nije čuo b) nema b :) Edited October 30, 2013 by Glas RazumaN
Turnbull Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Syme i Darkec sada da kategorizuju Kauboja i Glasa u okvirima HM bendova! :DMislim da još uvek čekamo na Darkeca -_- Bacio sam rukavicu u njegovo corpse-painted lice, ostaje da vidimo da li će odgovoriti na izazov.
Mil@n Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Syme, strpaj me negde sa Mejdenima, evo baš posle pet godina čitam svoj blog zapis koncerta na sajmu od 2007, fasciniran sam stilom, mislim da sada ne bih mogao bolje. :D
Ryan Franco Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Pre nego nestanem sa topika, da se podsetim da je mooj prvi post bio kritika tim ljudima što su tamo bili tim povodom. To je svakako gore od svega što Doris ima ili nema u glavi i ima ili nema da pokaže na bini.Gde je problem čika Šime, šta je konkretno sjebavanje rasprave? Meni je najveće smaranje od svega postovi koji su za nameru imali da daju smisao onome što ova nazovi peva i to ne baš malim postovima. Koliko mi je suludo tražiti smisao u svemu tome ne mogu ni da opišem, ali eto, nisam nikome rekao da je to sjebavanje rasprave, sve spada u raspravu. Klip sa koncerta je 100procentni dokaz o kakvoj sprdnji je reč, meni je stvarno fenomen svoje vrste da se to ne primećuje. Ako neko misli da Doris može da izazove onakav haos, onda je a) nikad nije čuo b) nema b :)Apsolutno validan argument. Na prvoj strani je post čoveka koji je bio na koncertu ali ti si analizirao minut ipo snimka i zaključio da imaš pravo jer si u pravu. Jel sad vreme za Kaubojevu "ne raspravljaj sa vernicima" pouku?
Mil@n Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Apsolutno validan argument. Na prvoj strani je post čoveka koji je bio na koncertu ali ti si analizirao minut ipo snimka i zaključio da imaš pravo jer si u pravu.Ja analiziram delo dotične barem 6 meseci verovatno i duže, koliko pratim taj fenomen, naravno, ne intenzivno, al kontinuirano. Praktično da sam upoznat sa svim njenim uredcima. Izveštaj sa koncerta je samo potvrda svega viđenog i naučenog u praksi, ona na bini sa da-ne-kažem-kakvim stajlingom i sa nastupom koji je više tragikomedija nego muzika, i publika koja je loži i smeje joj se. Isto to rade i na fb, i na twitteru. Na twitteru sam je odpratio jer to nisam mogao više da čitam.Koliko znam, bilo je i postova ljudi koji znaju "barem 10" njih koji su tamo otišli iz sprdnje i dosta njima sličnih, ne vidim što bi te argumente zaobišli.
Recommended Posts