Jump to content
IGNORED

Tvoje lice zvuči poznato

Quizmaster

Recommended Posts

Posted
Ne, treba da se imitira konkretan nastupSent from my GT-N7100 using Tapatalk
Gde si to video? Koliko sam ja video oni dobijaju "nasumicne" pevace i onda biraju koje ce pesmu da pevaju. Evo ti ga primer Halida Beslica koji je preinacen u Ivicu Dacica , a da je bio konkretan nastup u pitanju to ne bi moglo.
  • Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Singer

61

• stoka

44

• renne

37

• radisa

32

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
I Van Gogu... :DSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I EKV-u na nekim koncertima, ne znam za studio.Dakle,
Ko je uostalom ta Marija da deli lekcije kad je njen profesionalni plafon i vrhunac karijere bio prateći vokal Bajagi i Cuki u Sporom ritam bendu i Van Gogu i EKV-u ...
:D
Posted

I otpevala kompletne albume Djoganiju i Fanki Dziju...

Posted
I Van Gogu... :DSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Ko je uostalom ta Marija da deli lekcije kad je njen profesionalni plafon i vrhunac karijere bio prateći vokal Bajagi, Van Gogu i Cuki u Sporom ritam bendu ...
Posted
I EKV-u na nekim koncertima, ne znam za studio.
Matori, mislim da si je pobrkao sa Tanjom Jovićević, bivšom pevačicom grupe Oktobar 1864 ...
Posted

Ako je bitno, izvor je njen FB profilZnacajna dela i ostvarenja:Saradnja na snimanju preko 200 albuma i ucestvovanje na koncertima naših najpopularnijih rock i pop sastava kao kao što su: Riblja Corba, Bajaga i Instruktori ( sa cijim liderom Momcilom Bajagicem Bajagom radi na pesmama Montenegro i himna Budve koje su snimljene u cilju predstavljanja Crne Gore kao prelepe turisticke destinacije), Rambo Amadeus, Branimir Johny Štulic, Van Gogh,Poslednjih godina saradjuje na polju dance scene sa najzapaženijim grupama tog pravca i time pokriva gotovo 50% produkcije ovog popularnog žanra:Funcky G, Duck, Gru,Knez,Twins,Moby Dik, Models,Ella B, Gala, Beet Street,Glorija, Zorana Ðogani Fantastiko...i mnogi drugi. U okviru dugogodisnjeg studijskog bavljenja muzikom saradnik je na snimanju mnogih pop ploca: Zdravka Colica,Vlade Georgijeva, Zorane Pavic, Grupe Zana, Madame Piano, Goce Trzan, Bojana Marovica…U okviru pozorišne delatnosti ucestvuje u rimejku popularnog mjuzikla Kosa, u kome, izmedju ostalih, peva i najpopularniju numeru iz predstave The Age of Aquarius. Songovi za deciju predstavu pozoristanceta Puz “Princeza na zrnu graska”, film “Vizantijsko Plavo” u saradnji sa Radomirom Mihajlovicem Tockom...Ima karijeru, ali nema stav. Svi su joj prelepi, odlicni, fantasticni, pogadjaju tonove, lage i sta ti ja znam, a na kraju ispade da ima boljih od gorih. Neiskreno devojce, ali takva je emisija i njena uloga u istoj.

Posted

Ko je uostalom ta Marija da deli lekcije kad je njen profesionalni plafon i vrhunac karijere bio prateći vokal Bajagi, Van Gogu i Cuki u Sporom ritam bendu saradnja na snimanju preko 200 albuma i ucestvovanje na koncertima naših najpopularnijih rock i pop sastava kao kao što su: Riblja Corba, Bajaga i Instruktori ( sa cijim liderom Momcilom Bajagicem Bajagom radi na pesmama Montenegro i himna Budve koje su snimljene u cilju predstavljanja Crne Gore kao prelepe turisticke destinacije), Rambo Amadeus, Branimir Johny Štulic, Van Gogh,kao i to sto poslednjih godina saradjuje na polju dance scene sa najzapaženijim grupama tog pravca i time pokriva gotovo 50% produkcije ovog popularnog žanra:Funcky G, Duck, Gru,Knez,Twins,Moby Dik, Models,Ella B, Gala, Beet Street,Glorija, Zorana Ðogani Fantastiko...i mnogi drugi. U okviru dugogodisnjeg studijskog bavljenja muzikom saradnik je na snimanju mnogih pop ploca: Zdravka Colica,Vlade Georgijeva, Zorane Pavic, Grupe Zana, Madame Piano, Goce Trzan, Bojana Marovica…U okviru pozorišne delatnosti ucestvuje u rimejku popularnog mjuzikla Kosa, u kome, izmedju ostalih, peva i najpopularniju numeru iz predstave The Age of Aquarius. Songovi za deciju predstavu pozoristanceta Puz “Princeza na zrnu graska”, film “Vizantijsko Plavo” u saradnji sa Radomirom Mihajlovicem Tockom...

Posted

Jel ovo fingiranje ili se Kaja Radivojević i Maki Kilibarda stvarno zabavljaju?

Posted

Ana Kokić je jedno tako milo i ljupko stvorenje.A pri tom i umetnica, supruga, majka, domaćica ...

Posted

knez kao barbara strejsend je najgejskiji momenat u istoriji srpske televizije.

Posted

Sergej glumi spontanost... Goca solidna, kao Kristina Agilera...