Singer Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Posle ovoga navijamo da u nekoj narednoj emisiji Sara dobije da peva na kugli kao Majli Sajrus BIA snajka! :o
stoka Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Dobar Skaj Kad je Mariji ponudio da pokaže™Ko je uostalom ta Marija da deli lekcije kad je njen profesionalni plafon i vrhunac karijere bio prateći vokal Cuki u Sporom ritam bendu ...
stoka Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 (edited) @ maySara i Sky nisu hteli da izvedu scenu iz spota gde bi Sara trebala da se nabija na Skaja.Ivanović i ona treća iz žirija su im to ba zamerili, pa su se svađali...To je sve trebalo shvatiti kao šalu jer je ovo pre svega emisija humanitarnog karaktera ...Ali ovo pitanje jeste interesantno: gde je granica posla i profesionalnosti. Po Sarinoj logici, nijedna glumica se ne bi skinula na filmu jer, tobože, ona se bavi umetnošću. Šta onda hoće da kaže za jednu Moniku Belući, Nedu Arnerić, Miru Furlan? Da su kurve što su se skinule na filmu i fingirale nabivanje?Opet Skaj je iznenadio samim pojavljivanjem u ovom šouu, a kada se već pojavio, malo je smešno da ovde glumi lažni moral kada je Bed kopi sinonim za vulgarnost.Sa druge strane, ovaj mali debeli (Ivanović) je:1) teška voajerčina (voli da bulji u guze plesačica na sceni sa pristojne udaljenosti, a kada mu se Sara popne na sto, onda mu je kanda neprijatno, i o tome se žali na tviteru, umesto da je počeo jezikom da joj prelazi preko listova)2) potajno zaljubljen u Saru - taj njegov tinjajući animozitet i želja da potkači Saru iz emisije u emisiju jeste izraz njegovih frustracija što je zaljubljen u klinku koju nikada neće imati ... Edited November 17, 2013 by stoka
Milosh76 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 CUo sam i da voli zene lakog morala, one za lovu sto se daju.Procitao sam u Blicu da je Knez odbio da odradi neki deo maske kad je imitirao Josipu Lisac, sto znaci da su Sara i Sky mogli da, u dogovoru sa produkcijom, odbiju taj deo imitacije. Zasto nisu, ko to zna!?
mraki Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Ja sam mislio da je samo nevidjeni džiber, ali ta njegova potreba da svaki put naglasi kako je on gledao zgodno žensko telo, a ne muško je definitivno sumnjiva... + kamera koja obavezno u krupnom planu prikazuje njegovu oblešenu vilicu kad god se pojavi neko zgodno žensko na sceni.Sinoć sam nešto slabo gledao, ali predhodnih nedelja od žirija me je najviše iznenadila Katarina koja se nalupetala gluposti za ceo źivot. Nekako sam očekivao više od nje, tako lepa žena a tako prazna. Šarma i pameti ni u tragovima :(
Quizmaster Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 (edited) Posle ovoga navijamo da u nekoj narednoj emisiji Sara dobije da peva na kugli kao Majli Sajrus Doduše, nije bila baš kugla, ali imam osećaj za dramaturgiju... Edited November 17, 2013 by Quizmaster
Joe D Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 verovatno necu nista novo reci posto nisam pratio topik, ali nikad ocajniji izbor zirija za show ovog tipa. iskompleksirani dziber, zena bez trunke harizme i najnebitnija osoba na svetu. jos sinoc kada se dziberov duhovni otac, dizatr je kompletan.izbor ucesnika je vec mnogo bolje uradjen.
renne Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Ko je uostalom ta Marija da deli lekcije kad je njen profesionalni plafon i vrhunac karijere bio prateći vokal Cuki u Sporom ritam bendu ... i bajagi je godinama pevala vokale
stoka Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 i bajagi je godinama pevala vokale Ko je uostalom ta Marija da deli lekcije kad je njen profesionalni plafon i vrhunac karijere bio prateći vokal Bajagi i Cuki u Sporom ritam bendu ...
Milosh76 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 I Van Gogu... :DSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
*edited by mod Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 (edited) Samo da primetim da je zadatak imitirati pevaca a ne nastup. To sto su ih stavili u istu pesmu ne znaci da moraju da preslikaju taj nastup. Edited November 17, 2013 by pavllle
Amos Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Znači, imitiraju se konkretni nastupi ili spotovi.
renne Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Samo da primetim da je zadatak imitirati pevaca a ne nastup. To sto su ih stavili u istu pesmu ne znaci da moraju da preslikaju taj nastup.Ne, treba da se imitira konkretan nastupSent from my GT-N7100 using Tapatalk
kapetanm Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 (edited) .. Edited November 17, 2013 by kapetanm
Recommended Posts