Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ABA 2013/14

Featured Replies

pa da ja mogu da gledam u Novom Sadu :P
jebes novi sad, neka promene ono debilno pravilo da samo dva kluba iz jednog grada mogu u aba (rimuje se). hocu da gledam megu na novom beogradu. nabijem na penis onu lisicu.
  • Replies 564
  • Views 54.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ova pravila su bar 2 sezone aktuelna. I po meni su ok. Na kraju su nasli meru. S tim sto bih ja smanjio na 12 da bi mogao da stigne i plej of da se odigra.

Treba smanjiti na 10, uvesti drugu ligu od 14 i odjebati Mađare. :fashisto:... a u perspektivi pustiti i Peju & Sigal da igraju, that shit would keep the most faithfull ones sulky for eons to come. -_-edit: Inače, ako Radnički nastavi da bude ovoliko loš, teško da će Srbija dogodine imati 4 ekipe.

Edited by Oxymoron

Onda neka Srbija da pare i ulozi malo i u Radnicki (koji istu predstavlja u Evropi, ABA ligi, NBA, NHL, FIFA itd.. i za koju je prethodnih godina izborio mesto vise) pa ce da ima 4 ekipe :fantom::mutastylesmile:

U ovom kolu svi osim Olimpije izgubili u Evrokupu.Dalje ide Olimpija sigurno, Cedevita verovatno i mozda Radnicki, ostali ispali.Prilicno ocekivano, jedino je Buducnost mozda mogla vise

Ako Muta sutra zavrsi kod Vucica za lovu.. verovatno ce i RadnickiA ako ne.. eto prilike da se odigra 2 na kladzi

buducnost - cedevita gleda nekih 150 ljudi. da nema zvezde i partizana, niko ne bi isao da gleda kosarku u ovoj ligi.

siroki dobio mzt, ispustilisu +18 :isuse: to ne valja za megu

Mislis za Mutu?
kakve to uopste ima veze s megom?

to i ja pokusavam da skapiram, ali mi ne ide :D verovatno misli na opstanak...Djetici posle Zvezde i Cibone dobili i Cedevitu, u Podgorici... kako su izgubili od Olimpije, ostace misterija.

Klasični Indijanci, juče su šutirali 34 puta za 3.

... kako su izgubili od Olimpije, ostace misterija.
Neće. Prosto su bili prejadni u svakom aspektu.
to i ja pokusavam da skapiram, ali mi ne ide :D verovatno misli na opstanak...Djetici posle Zvezde i Cibone dobili i Cedevitu, u Podgorici... kako su izgubili od Olimpije, ostace misterija.
normalno da mislim na opstanak, sve ostalo je nebitno.

U Madjarskoj nista novo :fantom: .