Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ABA 2013/14

Featured Replies

Cibona

• Replies 564
  • Views 54.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Olimpija ladno dobila i Valenciju. Konacno je zaigrao Jackson, mislio sam da ce dusu da ispusti. Ali je odigrao dosta dobro.Lucic je bio najgori. Bila je teska borba izmedju njega i Lafayetta ali je ovaj na kraju stavio 2 trojke kad su zamalo nadoknadili -17.

A Igokea rutinski pukla i od Rumuna.Ne znam zasto pojedini timovi ucestvuju kad je vise nego ocigledno da ih to smara a cini se da nemaju bas nikakve koristi od toga.

Luce je tezak raspad, od pocetka sezone ne moze da prebaci 5 poena. Nadam se da je to sve jos posledica one povrede, u pripremnom periodu je bio dobar.

Ako Đetići sutra izgube ravno pola lige će biti na 3:3 i grepšće se za jedno final4 mesto

Gledao sam juče nešto - poslednji put smo pobedili u Podgorici u januaru 2004. :frust:

Ja mislim da cemo nastaviti taj niz.

I ja, nažalost. Pali smo psihički posle poraza od Paoa, ako odigramo kao u Ljubljani pucamo 15 razlike.

Olimpija i dalje bez pobede, a na neku foru igraju 4 utakmice zaredom u gostima - 2 su vec odigrali protiv Mute i Dodika, a idu jos 2 protiv Madjara i Buducnosti, i sasvim je realno da budu na 0:8. A u Eurocupu cepaju sasvim dobro.

Generalno je raspored mnogo čudanSent from my GT-N7100 using Tapatalk

na neku foru igraju 4 utakmice zaredom u gostima - 2 su vec odigrali protiv Mute i Dodika, a idu jos 2 protiv Madjara i Buducnosti
Stožice i Tivoli su zauzeti u subotu, pa nisu hteli da igraju protiv Szolnoka u Slovanovoj dvorani na Kodeljevu i dogovorili su zbog toga sa Mađarima, da zamene termine domaćinstva...

Aha, ok, bar neko pojasnjenje :) znam da ume da se zadesi da ekipe igraju po 3 utakmice na strani zaredom, Partizana to ceka oko NG, mislim da je i prosle godine bilo tako, ali 4 deluje bas bas puno.

Cedevita dovela Allan Ray-a

Krka je danas u Eurochallenge-u odigrala mec sa ukupno 99 poena :Hail: