Jump to content

ABA 2013/14

Featured Replies

pa da ja mogu da gledam u Novom Sadu :P
jebes novi sad, neka promene ono debilno pravilo da samo dva kluba iz jednog grada mogu u aba (rimuje se). hocu da gledam megu na novom beogradu. nabijem na penis onu lisicu.

Ova pravila su bar 2 sezone aktuelna. I po meni su ok. Na kraju su nasli meru. S tim sto bih ja smanjio na 12 da bi mogao da stigne i plej of da se odigra.

Treba smanjiti na 10, uvesti drugu ligu od 14 i odjebati Mađare. :fashisto:... a u perspektivi pustiti i Peju & Sigal da igraju, that shit would keep the most faithfull ones sulky for eons to come. -_-edit: Inače, ako Radnički nastavi da bude ovoliko loš, teško da će Srbija dogodine imati 4 ekipe.

Edited by Oxymoron

Onda neka Srbija da pare i ulozi malo i u Radnicki (koji istu predstavlja u Evropi, ABA ligi, NBA, NHL, FIFA itd.. i za koju je prethodnih godina izborio mesto vise) pa ce da ima 4 ekipe :fantom::mutastylesmile:

U ovom kolu svi osim Olimpije izgubili u Evrokupu.Dalje ide Olimpija sigurno, Cedevita verovatno i mozda Radnicki, ostali ispali.Prilicno ocekivano, jedino je Buducnost mozda mogla vise

Ako Muta sutra zavrsi kod Vucica za lovu.. verovatno ce i RadnickiA ako ne.. eto prilike da se odigra 2 na kladzi

buducnost - cedevita gleda nekih 150 ljudi. da nema zvezde i partizana, niko ne bi isao da gleda kosarku u ovoj ligi.

siroki dobio mzt, ispustilisu +18 :isuse: to ne valja za megu

Mislis za Mutu?
kakve to uopste ima veze s megom?

to i ja pokusavam da skapiram, ali mi ne ide :D verovatno misli na opstanak...Djetici posle Zvezde i Cibone dobili i Cedevitu, u Podgorici... kako su izgubili od Olimpije, ostace misterija.

Klasični Indijanci, juče su šutirali 34 puta za 3.

... kako su izgubili od Olimpije, ostace misterija.
Neće. Prosto su bili prejadni u svakom aspektu.
to i ja pokusavam da skapiram, ali mi ne ide :D verovatno misli na opstanak...Djetici posle Zvezde i Cibone dobili i Cedevitu, u Podgorici... kako su izgubili od Olimpije, ostace misterija.
normalno da mislim na opstanak, sve ostalo je nebitno.

U Madjarskoj nista novo :fantom: .