Jump to content
IGNORED

ABA 2013/14

Apollo Creed

Recommended Posts

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Töölönlahti

46

• Feindouno

34

• Timmy

30

• Кристофер Лумумбо

25

Posted

Olimpija ladno dobila i Valenciju. Konacno je zaigrao Jackson, mislio sam da ce dusu da ispusti. Ali je odigrao dosta dobro.Lucic je bio najgori. Bila je teska borba izmedju njega i Lafayetta ali je ovaj na kraju stavio 2 trojke kad su zamalo nadoknadili -17.

Posted

A Igokea rutinski pukla i od Rumuna.Ne znam zasto pojedini timovi ucestvuju kad je vise nego ocigledno da ih to smara a cini se da nemaju bas nikakve koristi od toga.

Posted

Luce je tezak raspad, od pocetka sezone ne moze da prebaci 5 poena. Nadam se da je to sve jos posledica one povrede, u pripremnom periodu je bio dobar.

Posted

Ako Đetići sutra izgube ravno pola lige će biti na 3:3 i grepšće se za jedno final4 mesto

Posted

Gledao sam juče nešto - poslednji put smo pobedili u Podgorici u januaru 2004. :frust:

Posted

I ja, nažalost. Pali smo psihički posle poraza od Paoa, ako odigramo kao u Ljubljani pucamo 15 razlike.

Posted

Olimpija i dalje bez pobede, a na neku foru igraju 4 utakmice zaredom u gostima - 2 su vec odigrali protiv Mute i Dodika, a idu jos 2 protiv Madjara i Buducnosti, i sasvim je realno da budu na 0:8. A u Eurocupu cepaju sasvim dobro.

Posted

Generalno je raspored mnogo čudanSent from my GT-N7100 using Tapatalk

Posted
na neku foru igraju 4 utakmice zaredom u gostima - 2 su vec odigrali protiv Mute i Dodika, a idu jos 2 protiv Madjara i Buducnosti
Stožice i Tivoli su zauzeti u subotu, pa nisu hteli da igraju protiv Szolnoka u Slovanovoj dvorani na Kodeljevu i dogovorili su zbog toga sa Mađarima, da zamene termine domaćinstva...
Posted

Aha, ok, bar neko pojasnjenje :) znam da ume da se zadesi da ekipe igraju po 3 utakmice na strani zaredom, Partizana to ceka oko NG, mislim da je i prosle godine bilo tako, ali 4 deluje bas bas puno.

Posted

Krka je danas u Eurochallenge-u odigrala mec sa ukupno 99 poena :Hail: