ToniAdams Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 21 hours ago, aram said: fak! od danas vise nista nije isto... ako je bela cokolada cokolada, onda je i secerna tabla vigvam cokolada
nezvanova Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 danas bila u kuci rodtielja moje najbolje drugarice, inace popadije, familijarno i sa klincadijom farbale jaja itd... i dosla je neka njena prijateljica iz beograda, i donela na poklon bajadere, jer zna da su ''popovska'' kuca i da poste na veliki petak, a kao bajadere su po njoj, jedine posne od tih lepsih bombonjera. i stvarno, pogledamo sastav, kad ono nista mleko. pa eto, ako nekom nekad zatreba posna cokolada koja nije crna cokolada, bajadera je resenje :-) http://www.kras.hr/hr/proizvodi/bombonijere/bajadera/bajadera
nisam ja Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Čudno. Da me pitaš koji je sastav (domaćih) bajadera rekao bih na keca mleko u prahu zbog one brašnjave teksture koju imaju.
Skyhighatrist Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 56 minutes ago, nezvanova said: kad ono nista mleko Piše "Može sadržavati mlijeko."
ivy Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 10 hours ago, nisam ja said: Čudno. Da me pitaš koji je sastav (domaćih) bajadera rekao bih na keca mleko u prahu zbog one brašnjave teksture koju imaju. to je od keksa
nezvanova Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 to je od keksati ga zekis :-) nisu to kolaci bajadere, vec cokoladice, tu nema keksa :-) @sky ja racunam kad pise to "u tragovima" , a pise uglavnom za te alergente; soja, lesnik, kikiriki, mleko.... da znaci da ga nema prakticno :-) Sent from my Tesla SP3.2 Lite using Tapatalk
Frank Pembleton Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Vrlo često to "može" i "u tragovima" piše da se proizvođač opravda ako neko krene da analizira sastav, a njima se u mašinama zadržao neki sastojak od nekog drugog proizvoda.......shiit has hit the fan....
Hamlet Strašni Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Meni su objašnjavali iz frikoma da npr u rumenku kogu da se neđu tragovi lleka ako se kalup ne ispere dovoljno dobro kada se menjaju sladoledinu njemu
slepa živana Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 3 hours ago, Hamlet Strašni said: Meni su objašnjavali iz frikoma da npr u rumenku kogu da se neđu tragovi lleka ako se kalup ne ispere dovoljno dobro kada se menjaju sladoledinu njemu moja drugarica militantna veganka ne jede rumenka jer kaže da u sastavu ima surutku. ne mogu sad da nađem na netu sastav, al pretpostavljam da je ona to temeljno proučila jer je militantna. e sad ne znam da li pravoslavni isposnici jedu surutku, al vegani jok.
Frank Pembleton Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Meni su objašnjavali iz frikoma da npr u rumenku kogu da se neđu tragovi lleka ako se kalup ne ispere dovoljno dobro kada se menjaju sladoledinu njemu Pa to...
Venom Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 Isto je iza tragove kikirija, lesnika i ostalog orasastog voca. U principu nema znacajna kolicina. Ljudi sa alergijama na to sto je "u tragovima" jedu i nije im nista.
mraki Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 Pa generalno nema, nema u svakom primerku. Ali u nekom se može naći, i da neko sa alergijom naleti na baš taj nisam siguran da ne bi bilo ništa...
acme Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Jel probao neko Premier kraljevski krem? Na slici izgleda kao da je u slojevima, sloj lesnika sloj cokolade. Jel to zaista slucaj?
Mil@n Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Čuvena preteča plazme, uzeo mi ortak negde u Bg, valjda Apolo lanac, tako nešto... Hawaii Mate 10 Pro
Recommended Posts