halloween Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 992D using Tapatalk ovo sam čekao, pojeftinjenje za pedeset posto, sa 1300 na 650 dindži Jedva sam se suzdržala da kupim. Jesu li dobri?
aram Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 (edited) Gde je keksi pisao o slasticarama u Parizu? Ne mogu da nadjem poust. na putovanjima, tema o parizu na :) Edited October 8, 2015 by aram
Mil@n Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Gde je keksi pisao o slasticarama u Parizu? Ne mogu da nadjem poust. Pitaj ordi
Willow Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Jbg, sori ako sam omašio temu (ne uspeva mi da nađem temu "Slatkiši"). Elem, ovaj keks mi se mnogo sviđa: Medeline čoko štrudle Speculaas. Punjene filom od jabuka i višanja, začinjene cimetom, anisom, karanfilićem, i prelivene čokoladom. Tope se u ustima. Mislim da će se svideti svakome ko voli Medeno srce. Trenutno su na akciji u Tempu.
precog Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 To ti je Peconijevo cedo, zagarantovan kvalitet.
Mil@n Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Meni su te štrudle mama. Ima dosta kopija, ali nijedne ne mogu da prismrde.
Duci Simonovic Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Keksi ko je izmislio eurokrem i dao mu to ime?
teacher Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Keksi ko je izmislio eurokrem i dao mu to ime? https://en.wikipedia.org/wiki/Eurocrem
Recommended Posts