Dionysos Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 moze li algoritam tako da se zastiti da ne moze konkurencija da izvuce the it. може да се патентира наравно, један од драстичнијих случајева злоупотребе патента је био са марвелом пре пар година
katamaran Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Naleteo malocas na kraj Anger management na Fox-u. Ubedljivo najgori smeh iz konzerve ikad. Jedan jednolican sempl koji pustaju na svakih par sekundi da bi ga na kraju samo pojacali kad treba bas mnogo da se smejemo. Obicno mi ne smeta famozni canned laughter al je ovo bilo negledljivo.
katamaran Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Comedy central sve grdji i grdji http://www.imdb.com/title/tt4732076/ http://www.imdb.com/title/tt4214468/ Koji car li im bira ovo... Mada to je televizija koja jos uvek pusta one nase nesretne komicare u pokusaju.
katamaran Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Vrhunska serija. Steta sto ima samo dvadesetak epizoda
Vapad Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 F is for family. Animirani sitkom by Bill Burr. Iskreno se nadam da će Biliju ovo proći pošto je on skroz happy i u hajpu. Meni još malo pa negledljivo.
darling Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 siblings pocela druga sezona. mnogo su smesni. cuckoo ogledala sam par epizoda. ima dobrih fazona.
katamaran Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 (edited) Koliko je bolji King of Queens od bilo cega sto je Kevin Dzejms kasnije radio. I ranije sam voleo tu seriju al mi se KJ toliko zgadio kasnijim ulogama da mi je trebalo vreme da opet pocnem ponovo da ga varim u reprizama KOQ Trebao je vise da se druzi sa Dzeri Stilerom a manje sa Sendlerom. edit: KOQ je spin off Rejmonda? Vidim da se Rejmond pojavljuje u KEQ a Dag Hefernan u Rejmondu par godina pre pocetka KOQ King of Queens began as a spin off of Everybody Loves Raymond. Kevin James is a prodigy of Ray Romano and the two are buddies in real life, often performing stand-up back to back. They eve made a movie together. This is notable because it would've been nearly impossible for an overweight man like James to get his own sitcom without the help of Romano. It pays to have friends in high places. Edited February 1, 2016 by katamaran
ToniAdams Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 sramim se priznati, ali meni je debelova zena iz king of queens bila segsi :(
katamaran Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 (edited) Ja krajnje besramno priznajem da se slazem. Edited February 2, 2016 by katamaran
Prokleto Djubre Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Mogu da se uzivim u zombije i vampire, ali da onaj iritantni krmak ima 'naku zenu - to nisam mogao.
Recommended Posts