John Coltrane Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Sledece sezone vodim sve lige i svi da mi placate participaciju po ligi u kojoj igrate. Popust ako igrate u 3 ili vise. It's a full-time job. http://www.haxball.gr/league/view/116702 Borba za titulu izmedju Sokolovica i Majka. U preostala 3 kola, Sokolovici imaju 2 utakmice protiv aktivnih protivnika, Majk samo jednu u poslednjem kolu protiv mene. Zbog neaktivnosti ovih, Coltrane prakticno nema sanse. Zanimljivo je da su oni koji su se na pocetku busali kako je EL za prave igrace sada ostvaruju prave fudbalske rezultate, 1-0, 1-1... Pokraden kao i obicno . Idem da vijam "neatkivne" da im dam premije za pobede :D Tolo jel mogu participaciju za sledecu sezonu da platim u panini slijama?
Tolaa Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Tolo jel mogu participaciju za sledecu sezonu da platim u panini slijama?
John Coltrane Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Napokon ubodem sa Limom, Tevezom i Garaj mi ostane na klupi . Za utehu pogodak u predictoru Benfika-Juve 2:1 i skok na 13. mesto u globalu :)
John Coltrane Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Bufon i odbrana Benfike i Juvea na nivou, ostali za bacanje sem Mathieu koji je ostao na klupi. Ali zato nastavljam sa objasnjavanjem na predictoru: Valensija 3:1, a Juve 1:1, broj 6 na globalu :)
Tolaa Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Hvala Hudersfieldu sto je nenamestio tim tacno tako da osvojim titulu za poen.
Recommended Posts