wall Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 na nalogu toga nema nigde na telefonu je podešeno kako treba osim toga, nalog sam napravila davno, podešavanja više nisam menjala a donedavno je sve radilo kako treba sada sam stavila karticu u drugi telefon i sve je isto, poruke kasne sat vremena roknuću se Pa dok ne rešiš privremeno podesi mail nalog na sinhronizaciju svakih 15 min, podesi alert za email...
Lezilebovich Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Može mail valjda i odmah da stigne i da izbaci notifikaciju, nije minimum 15 minuta ?
Timmi Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 (edited) udjes u mail, pa setings, pa u sync setings imas opciju download new mail i tu postavis 15 minuta za gmail i outlook ima opcija as items arrive Edited June 7, 2015 by Timmi
wall Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Može mail valjda i odmah da stigne i da izbaci notifikaciju, nije minimum 15 minuta ? Mislim da ne može češće od 15 min, s ovim defaultnim klijentom.
Tpojka Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Sad sam se logov'o na svoj acc poslije ko zna kol'ko i vidim u podesavanju acc-a da ima podesavanje vremenske zone koja je meni bila podesena na US and Canada GMT-5. Sad ne znam da li postoje razlike u acc-u za hosting. Edit, sada sam vidio gdje se trazi™ drzava:to je na "Top Menu > Account > Settings", podesavanje vremenske zone je na "Top Menu > Profile > Optional". Mislim, ne kosta da se provjeri. :)
duda Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 kod mene je to podešeno da se sinhronizuje ''onako kako pristiže'' ne mogu da nađem alert za mail
Timmi Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 (edited) ides na ringtone and sounds, pa manage app sounds i tu nadjes mail i ukljucis notifikaciju i zvuk Edited June 7, 2015 by Timmi
duda Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Mislim, ne kosta da se provjeri. :) proverila, podešeno na bg, gmt + 1 značu sve kako treba ta podešavanja ja ne menjam od starta ono što mene ovde totalno buni je ta tačnost u kašnjenu, ali tačnost svaki put u minut bukvalno evo večeras sam imala bar 6 poruka, i uvek isto a i sama sam sebi poslala nekoliko radi provere i isto i dalje
Tpojka Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 (edited) Nisi jedina. e. Izmedju ostalog: Airbnb will not be liable for any delays in the receipt of any SMS messages or changes to the participating carriers as delivery is subject to effective transmission from your carrier with active participation at that time. Edited June 7, 2015 by Tpojka
duda Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 ides na ringtone and sounds, pa manage app sounds i tu nadjes mail i ukljucis notifikaciju i zvuk hvala, pronašla sam Nisi jedina. e. Izmedju ostalog: meni je taj sms bukvalno funkcionisao samo kao alert i zgodan je jer nisam morala biti konektovana, a stizala mi je poruka problem je i što airbnb nema aplikaciju za wph kada sam imala htc, dobijala sam u poslednje vreme notifikaciju, jer sam imala instalisanu app i nisam toliko ni obraćala pažnju na poruke, verovatno su već tada kasnile e jbt, na kraju ću se složiti sa renneom da je trebalo da pazarim android
duda Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 pa da, obzirom da imaš specifične zahteve meni windows nekako bliži, zato sam htela taj telefon sad vala neću kupovati drugi, ima da se snalazim sa ovim kako znam i umem :D
Frank Pembleton Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Dudo ne radi ti PM nešto ne priznaje ime ;) Poslato sa WC šolje by BVK
Hamlet Strašni Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Verovatno je zbog ovog dijakritika na prvom u. Probaj da klikneš na profil pa send message Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Frank Pembleton Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Pa to neće nešto ful name trt mrt Poslato sa WC šolje by BVK
Recommended Posts