Jump to content
IGNORED

Champions League Fantasy 2013/2014

Tolaa

Recommended Posts

Posted (edited)

Kod mene se nastavlja prica iz PL: odbrana 6, 6, 5, 4; napad 17x2, 1; sredina 3, 2, 2, 2.

Edited by Naa
  • Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tolaa

133

• Feindouno

77

• nbg4ever

75

• *edited by mod

61

Posted (edited)

Imam Ronalda i Van Persija u timu ali se povedem logikom bolje dati Van Persiju, ipak on igra kod kuce.Jedina nada je to sto protivnik nema Mesija sutra i sto imam neku jalovu prednost od 4 boda.

Edited by pavllle
Posted

Kad smo vec kod premijera... kolika razlika u efikasnosti :ziga:

Posted
Fejsa na klupi, ceka svoju sansu :D
sta radi na klupi? :huh:
Posted

Dvoumio se izmedju Teveza i Runija i uzmem Teveza i dam mu traku :isuse:Sutra ce nadam se Mesi da se revansira laznom.

Posted

Ja sam se zeznuo sa Teixeirom, tj zeznuo me onaj skaut...spominjali Freda, Srnu i Douglasa Costu, a ovog mog prvoizabranog niđe. I ja naravno odaberem najsigurniju opciju - Srnu! :(I Ronalda sam izbacio u poslednjoj intervenciji, jer sam u međuvremenu odlučio da će i Mandžo da odradi poso, a mogu da uložim te bodove u veznjake....sad više i nisam toliko zadovoljan. :dry:

Posted

Zbog cega mi pored svakog igraca pise "played 60 minutes"?

Posted

Zato sto im to dodele na pocetku. Dva boda za nastup, tj 60 minuta odigranihTek kasnije menjaju, ako neko odigra manje

Posted
Sto ne apdejtuju, koji kurac?
Strasno je koliko su losi i spori. Premier igra preko 2 miliona ljudi pa sajt ne trokira skoro nikad, a ovde ni 300 hiljada, pa ne funkcionise zbog preopterecenosti. :isuse:
Posted (edited)

Isko i Ronaldo za svaku pohvalu, u odbrani 2 cs, jos neka sica u sredini (ukupno 49pts) i cekaju se sutra Helton, Bane i Mesi ©

Edited by San Epifanio
Posted
Zato sto im to dodele na pocetku. Dva boda za nastup, tj 60 minuta odigranihTek kasnije menjaju, ako neko odigra manje
Hvala. U tom slucaju, tuga... svega 30 poena, mada sutra imam jos 5 igraca.
Posted

Roki kapiten + Isco :0.6: , sutra cekam 6 igraca, a negde sam na 48 poena. Odlicno za prvi CL fantasy mec ikad.

Posted
Roki kapiten + Isco :0.6: , sutra cekam 6 igraca, a negde sam na 48 poena. Odlicno za prvi CL fantasy mec ikad.
Cestitam ti pobjedu. Ja sam na 18 :isuse: od cega golman 6 i jedno 6 mamlaza po 2
Posted
sta radi na klupi? :huh:
Zato sto je u postavi Vidic sa 2 poena <_<