September 17, 201311 yr Ovo se trazi u jednoj akciji: Ronaldo strelac, a Isko asistentedit: od 9 igraca na terenu, najgori je kapiten Edited September 17, 201311 yr by San Epifanio
September 17, 201311 yr Jebeni Texeira. I njega sam izvadio danas, zato sto sam zaboravio ko je i zasto mi je u timu
September 17, 201311 yr Author Het-trik i asist za kapitena. :kralj:Na pogadjalici sam stavila dzokera na 3-0 za Bajern. Ostalo manje-vise.
September 17, 201311 yr Jebomipasmater, skinem traku Runiju i izbacim ga iz ekipe, a onda i C.Ronalda i kao prepustim se taktici "ne-robovanja" skupim igracima. Rasporedim pare na kretene, ne smem ni da ulazim u bodove
September 17, 201311 yr Praslinstvo™ je prelazno.Al stvarno, danas na brzinu sastavio tim bez Kristine, zaboravio covjeka skroz, pa onda ova dilema Motta-Lucas gdje me pogresan izbor kostao 15-ak poena i jos tako nekih idiotskih poteza.Bolje da presjecem odma'
September 17, 201311 yr I ja se zeznuh sa Mottom i izbacih ga na kraju, ali, posto je Ronaldo kapiten, ne mogu da se zalimFejsa na klupi, ceka svoju sansu :D