October 1, 201311 yr Prosto ti milina da ulaziš u minus :DHulk će pokidati večeras.. Eto, rekao sam.. Ali... Tako sam isto rekao da će Persi razbiti moćni WBA za vikend pa me ne uzimajte za ozbiljno.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
October 1, 201311 yr Relno gledano, mi na svakom ekstra transferu zaradimo po dva poena. Ima da napravim bar deset i tako udjem sa velikim plusom u naredno kolo. Ustedimo kupujuci!Praslin bi u ovom fantaziju bio pobednik i pre nego sto liga krene.
October 1, 201311 yr Author Deadline je veceras u 17.45, a ne u 20.30, za one koji su mislili da cekaju sastave timova za izmene.
October 1, 201311 yr Ipak sam stavio Ibru. Mada mi je tek posle doslo u glavu da on radi sutra a da je danas off. Da sam se setio toga na vreme verovatno bih stavio Levandovskog. Oh, well.
October 1, 201311 yr Hulk će pokidati večeras.. Eto, rekao sam.. :fantom:Ali... Tako sam isto rekao da će Persi razbiti moćni WBA za vikend pa me ne uzimajte za ozbiljno..Kako ubadam... Obećavam da ću ćutati od sad pa na dalje i ubuduće...
October 1, 201311 yr Hulk© +1, umesto MesijaSreca pa ovde ima menjanja preko noci inace bih upao u depresiju
October 1, 201311 yr Kako se obradovah u trenutku kad videh koliko poena imam, dok se nisam setio da ovi mudraci unapred daju poene za cs i 90min
October 1, 201311 yr Aleksandrov Ozil vec gol + asistencijaSad vidim, ima i Zirua. Bas lepo Edited October 1, 201311 yr by San Epifanio
October 1, 201311 yr Aresenal bije, samo tako. Nije tema, ali od sledeceg kola bivam mali Mujo, te idem kud i svi Turci. Dakle, uzimam Remzija. Eto.Sent from my Nexus 4
October 1, 201311 yr Imam Ozila i ovog malog Josue-a iz Porta sto asistirao Dzeksonu.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk