zoki Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Prosto ti milina da ulaziš u minus :DHulk će pokidati večeras.. Eto, rekao sam.. Ali... Tako sam isto rekao da će Persi razbiti moćni WBA za vikend pa me ne uzimajte za ozbiljno.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
nbg4ever Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Relno gledano, mi na svakom ekstra transferu zaradimo po dva poena. Ima da napravim bar deset i tako udjem sa velikim plusom u naredno kolo. Ustedimo kupujuci!Praslin bi u ovom fantaziju bio pobednik i pre nego sto liga krene.
Tolaa Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 Deadline je veceras u 17.45, a ne u 20.30, za one koji su mislili da cekaju sastave timova za izmene.
*edited by mod Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Ipak sam stavio Ibru. Mada mi je tek posle doslo u glavu da on radi sutra a da je danas off. Da sam se setio toga na vreme verovatno bih stavio Levandovskog. Oh, well.
zoki Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Hulk će pokidati večeras.. Eto, rekao sam.. :fantom:Ali... Tako sam isto rekao da će Persi razbiti moćni WBA za vikend pa me ne uzimajte za ozbiljno..Kako ubadam... Obećavam da ću ćutati od sad pa na dalje i ubuduće...
*edited by mod Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Urekao si ih. mada sta ja da pricam, mozda sam i ja Ibru
San Epifanio Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Hulk© +1, umesto MesijaSreca pa ovde ima menjanja preko noci inace bih upao u depresiju
Feindouno Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Meni kapiten Mitrara, istripovao da igraju danas
San Epifanio Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Kako se obradovah u trenutku kad videh koliko poena imam, dok se nisam setio da ovi mudraci unapred daju poene za cs i 90min
San Epifanio Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 (edited) Aleksandrov Ozil vec gol + asistencijaSad vidim, ima i Zirua. Bas lepo Edited October 1, 2013 by San Epifanio
nbg4ever Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Aresenal bije, samo tako. Nije tema, ali od sledeceg kola bivam mali Mujo, te idem kud i svi Turci. Dakle, uzimam Remzija. Eto.Sent from my Nexus 4
Moća Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Imam Ozila i ovog malog Josue-a iz Porta sto asistirao Dzeksonu.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Recommended Posts