John Coltrane Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Kako sta je, pa bas lepo vodim. A gde si ti tamo?Ja prvom mestu, bar meni tako pokazuje da samo ja i miskovicb imamo bodove? Da nisam upao u pogresnu ligu?
nbg4ever Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Ja vam lepo kazem da te lige funkcionisu u nekoliko paralelnih dimenzija, i da samo zato sto ste vi prvi u svojoj, to ne znaci da uopste postojite u nekoj drugoj ravni. Trebali smo da ih sve ubijemo, i zapocnemo jednu novu
Tolaa Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 Match liga funkcionise sasvim OK ove sezone, nema duplih ucesnika i slicno, ali zato kad se udje u Group, haos, iako, naravno, jos niko nema bodova. Coltrane, tebe nema u ovoj Match koju mi igramo (kod je negde na prvoj strani), vidim te samo u Group. Mozda je to gde ti pokazuje da imas bodove ova Combined za koju meni nije bilo ponudjeno da je obnovim i ne igram u njoj, pa je moguce da je neko drugi prosle godine pravio.
John Coltrane Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Liga je obnovljena, oni koji su igrali prosle godine, upadaju automatski. Za one koji nisu, kod je: 162926-474806U imenu lige je proslogodisnja sezona, ali ne smeta. Ako nekom smeta, sta mu je mogu. Kad nas se skupi dovoljno, tj. 32 tima, pravimo i H2H na haxball sajtu, posto na zvanicnom opet ima samo classic. Prednost imaju proslogodisnji igraci i, naravno, aktivni forumasi.Za pogadjalicu trenutno postoji samo Group, to je isto obnovljeno, kod: 162926-480036Kada bude Match Predictor, stavicu i to. Ako mislis na ovaj kod njega sam sad ubacio, ali su mi svi u grupi na 0 bodova. Dakle u Match sam prvi (i samo jos 1 takmicar ima bodove) a u Group smo svi na 0. Stvarno ih sve treba spaliti.
Tolaa Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 Ako mislis na ovaj kod njega sam sad ubacio, ali su mi svi u grupi na 0 bodova. Dakle u Match sam prvi (i samo jos 1 takmicar ima bodove) a u Group smo svi na 0. Stvarno ih sve treba spaliti.Ne mislim na taj kod, to je kod za Group (i tu ce svi i imati 0 bodova dok se ne zavrsi grupna faza), ali u tom mom postu koji si citirao, stoji u poslednjoj recenici da Match jos nije otvoren i da ce biti naknadno. Naknadno:Obnovljena je i Match pogadjalica, kod: 162926-480813 Probaj sad tu da udjes.U medjuvremenu... Stvarno nemam pojma, uopste mi se nije pojavila opcija za obnavljanje, jer sam sve sto se pojavilo obnovila. I lepo ti kazu "friendly reminder", a ne ovako da me maltretiras.
Die Young Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Je l' jos nekome pise da nema free transfera? Koliko se secam trebalo bi da postoji 1 FT po kolu, a sad kad sam pokusao da zamenim Mesija i Tijaga Silvu pise da cu imati -4
Die Young Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 :isuse:Tek posle pola sata sam provalio da sam vec napravio 1 transfer, odmah po zavrsetku prvog kola...
nbg4ever Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Da, pretpostavio sam da je to :PNego, ne znam koga da uzmem mesto Messija. Roni je logican potez, ali ondak moram da se resim i Karvahala.
ducca Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 (edited) Koliko vidim Carvahal nije ni na vidiku za startnih 11... Zadnje 2 je proveo na klupi bar. Moj savet je ici u minus i obavezno kupovina Sisetm Edited October 1, 2013 by ducca
*edited by mod Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 A sta da radimo mi muceni koji imamo Sisu, Mesija i Persija? :(Ibra i Lewandowski se namecu...
nbg4ever Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Kavani.Nije minus problem ovde. -2 je maciji kasalj, za epl fantaziste
Recommended Posts