le petit nicolas Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 6 minutes ago, Ratamahatta said: Pecena jaja u svim pojavnim oblicima, nista na oko, nista kajgana, nista omlet (barena derem), cvarke, drozdine, pihtije, majuske, krvavice, cvekle, pire krompir sta su drozdine, sta su majuske? poz 2
ronin Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said: gledam ga na nekom rilu i vidim da znam čoveka od nekud, i bum pakito je imao kafić u zanatskom centru bloka 70, ono kloška, bleja kako i kad je izrastao u food imfluensera neće mi nikad biti jasno 1000 cvetova i tako to Koji kafić u Zanatu je držap Pakito?
Ratamahatta Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 9 minutes ago, le petit nicolas said: sta su drozdine, sta su majuske? poz https://www.recepti.com/kuvar/pite-i-testa/16533-pogacice-sa-drozdinom https://www.dobrojutro.co.rs/bele-kobasice-majuske-specijalitet-stajiceva/ 1
napadaj Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Duvan čvarci me oduvek podsećaju na droždinu uvaljanu u paučinu. Nikad ih nisam voleo, zna se šta je čvarak. 4 1
Svemir Zeka Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Ne volim sladak kupus, ni kiseo, samo svež Pečenja Sarmu (mogu da pojedem ajd) (volim sarme bez kupusa) Ne volim kelj, prokelj itd Ne volim ribu jbg, jedem je na silu Ostalo može sve 1
igoraki Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 4 minutes ago, Milošica said: Ne volim januar zavisi kako se spremi 1 5
Zverilla Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 (edited) 52 minutes ago, Shan Jan said: Daj neke dobre kineze u BGu, meni ovde svi imaju istu buckuris notu. Ontopic: grasak i pihtije, mada i za njih ima nade. Ono za sta nema nade su hrane sa karamelisanim sosovima (tipa rebarca). Iz nekog razloga to mi odmah izaziva muku. Baš dobre nisam našao u BG.u :( (Mada volem i ove obične ) Offtopic: masovni hejt kelja me je inspirisao, moraću da ga pravim čim pre. Jedna predivna biljka koju deca mrze u obdaništu iz nepoznatih razloga, a onda im to ostane navika i kada porastu Edited October 1, 2023 by Zverilla 1
Stela Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Kuvani kupus, sataras, boraniju, ren. I punjene paprike kad se ne zapeku, nego plivaju u nekoj corbi. 1
Ratamahatta Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Ja vec krenuo u Balasevic - Namcor rant i onda vidim da je ograniceno na hranu 1
Eleniko Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 1 hour ago, Shan Jan said: Daj neke dobre kineze u BGu, meni ovde svi imaju istu buckuris notu. dobri su ti kinezi oni ujguri na zelenom vencu, u jug bogdanovoj 6
adam Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 kuvan kupus i sutlijas mrzim otkad znam za sebe. banane, to je krenulo pre par decenija - i to ne zbog ukusa nego ne trpim onaj sloj sto ostaje na nepcu, muka mi bude odmah. cimet, klincic, orascic u slatkom nikako. u slanom obozavam. mango, papaja, marakuja, lichi (ono malo sto izaziva nervne slomove dok se ne oljusti a kad se oljusti ima 5mm neceg za pojesti i ogromnu koscicu), sve to egzoticno voce, fala lepo dovidjenja. to je deterdzent a ne hrana. 1
Mr.Mxyzptlk Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 kad neko spremi spanac sa mlevenim mesom. cist primer kad neko ne zeli da se mlati sa ruckom 1
Recommended Posts