Mindaugas Žukauskas Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Majonez. Ili kad neko od priloga stavi "SVEE". To nisam nikad probao, ali mi se javlja bljuc od same ideje. 1 1
kud u maglu Simoviću Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 rakiju, ladnu prasetinu, ladnu jagnjetinu, boraniju, sirov crni luk, sok od zove… kelj nikad u usta stavio nisam pa mogu samo da pretpostavim 1
napadaj Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Ovo što si nabrojao u prvoj rečenici meni izgleda kao idealna svadba, fali samo neki kolač. E da, ne podnosim ni posoljeni crni luk, posoljeno kuvano jaje itd, sve to jedem bez soli. 1
Zverilla Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 1 hour ago, napadaj said: kineske slatko-ljute, gorko-slane i buđavo-tupave ukuse Ti samo nisi jeo kod dobrih Kineza. 4
Kampokei Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Paprika (zna da preuzme ukus ostatku jela cak i nakon sto je sklonim), grasak, paradajz (paradajz sos i supa moze, svez ne). Kelj takodje ne. Majonez ni u ludilu, kao ni tzatziki niti vecina ostalih belih namaza. 1
kud u maglu Simoviću Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 50 minutes ago, napadaj said: Ovo što si nabrojao u prvoj rečenici meni izgleda kao idealna svadba, fali samo neki kolač. daaa ne volim ni te svadbarske torte, margarinuše
Mr.Mxyzptlk Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 kelj je do jaja, samo treba umeti pripremiti. bukvalno ko sladak kupus. prokelj ume da bude gadan. od hrane ne podnosim kad neko ne ume da skuva a trti se. 1
le petit nicolas Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 (edited) kaki ste, samo bi da gadite. ko u obdanistu. neko rece da ne voli kuvani kupus, a neko drugi kelj... predlog: keljkupus. snite kupusa/kelja po spratovima, naizmenicno. posoliti. s junetinom i sargarepom izmedju, kuvano u sopstvenoj vodi. ulje na dno i po svakom spratu. paradajz na vrhu. da se krcka na tihoj. a prokelj - prokulice obarene u slanoj vodi. onda so, ulje, tek-tek sirce, pavlaka. oooh! on topic: mleko i dzigerica, od namirnica. od jela: grasak, boranija i pasulj sa sirovim mesom. grasak je za s knedlama od brasna, boranija (puterica) za s mlekom il paradajzom, zelena za svasta drugo, pasulj za sa suvim mesom i/ili kobasicom. poz Edited September 30, 2023 by le petit nicolas 1 1
Zverilla Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 11 hours ago, Mr.Mxyzptlk said: kelj je do jaja, samo treba umeti pripremiti. bukvalno ko sladak kupus. prokelj ume da bude gadan. od hrane ne podnosim kad neko ne ume da skuva a trti se. Prokelj je gadan kad se prekuva, onda postaje gorak. Al to je do pripreme, ne do hrane
Ratamahatta Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 (edited) Pecena jaja u svim pojavnim oblicima, nista na oko, nista kajgana, nista omlet (barena derem), cvarke, drozdine, pihtije, majuske, krvavice, cvekle, pire krompir Edited October 1, 2023 by Ratamahatta 1 3
Shan Jan Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 11 hours ago, Zverilla said: Ti samo nisi jeo kod dobrih Kineza. Daj neke dobre kineze u BGu, meni ovde svi imaju istu buckuris notu. Ontopic: grasak i pihtije, mada i za njih ima nade. Ono za sta nema nade su hrane sa karamelisanim sosovima (tipa rebarca). Iz nekog razloga to mi odmah izaziva muku.
Ratamahatta Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 (edited) Just now, Milošica said: Imaš traume od jaja. Cele studije sam ih jeo 6x nedeljno, mnogo je za 1 zivot Edited October 1, 2023 by Ratamahatta
Shan Jan Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Amateru, ja i dan danas jedem kajganu od 5 jaja za dorucak.
Milošica Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 3 minutes ago, Ratamahatta said: Cele studije sam ih jeo 6x nedeljno, mnogo je za 1 zivot Ratamahatta
Recommended Posts