Jump to content
IGNORED

Шта не подносите, ал баш

расејан

Recommended Posts

Posted

Majonez.

Ili kad neko od priloga stavi "SVEE". To nisam nikad probao, ali mi se javlja bljuc od same ideje.

• +1 1
  • -1 1
Posted

rakiju, ladnu prasetinu, ladnu jagnjetinu, boraniju, sirov crni luk, sok od zove…

kelj nikad u usta stavio nisam pa mogu samo da pretpostavim

• Haha 1
Posted

Ovo što si nabrojao u prvoj rečenici meni izgleda kao idealna svadba, fali samo neki kolač.

E da, ne podnosim ni posoljeni crni luk, posoljeno kuvano jaje itd, sve to jedem bez soli.

• Haha 1
Posted
1 hour ago, napadaj said:

kineske slatko-ljute, gorko-slane i buđavo-tupave ukuse

Ti samo nisi jeo kod dobrih Kineza.

• +1 4
Posted

Paprika (zna da preuzme ukus ostatku jela cak i nakon sto je sklonim), grasak, paradajz (paradajz sos i supa moze, svez ne). Kelj takodje ne. Majonez ni u ludilu, kao ni tzatziki niti vecina ostalih belih namaza. 

• +1 1
Posted
50 minutes ago, napadaj said:

Ovo što si nabrojao u prvoj rečenici meni izgleda kao idealna svadba, fali samo neki kolač.

daaa

ne volim ni te svadbarske torte, margarinuše

:fantom:

Posted

kelj je do jaja, samo treba umeti pripremiti. bukvalno ko sladak kupus. prokelj ume da bude gadan. 

od hrane ne podnosim kad neko ne ume da skuva a trti se. 

• +1 1
Posted (edited)

kaki ste, samo bi da gadite. ko u obdanistu.

neko rece da ne voli kuvani kupus, a neko drugi kelj...

predlog: keljkupus. snite kupusa/kelja po spratovima, naizmenicno. posoliti. s junetinom i sargarepom izmedju, kuvano u sopstvenoj vodi. ulje na dno i po svakom spratu. paradajz na vrhu. da se krcka na tihoj.

a prokelj - prokulice obarene u slanoj vodi. onda so, ulje, tek-tek sirce, pavlaka. oooh!

on topic: mleko i dzigerica, od namirnica. od jela: grasak, boranija i pasulj sa sirovim mesom.

grasak je za s knedlama od brasna, boranija (puterica) za s mlekom il paradajzom, zelena za svasta drugo, pasulj za sa suvim mesom i/ili kobasicom. :D

poz

Edited by le petit nicolas
  • +1 1
  • Tužno 1
Posted
11 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:

kelj je do jaja, samo treba umeti pripremiti. bukvalno ko sladak kupus. prokelj ume da bude gadan. 

od hrane ne podnosim kad neko ne ume da skuva a trti se. 

Prokelj je gadan kad se prekuva, onda postaje gorak. Al to je do pripreme, ne do hrane :)

Posted (edited)

Pecena jaja u svim pojavnim oblicima, nista na oko, nista kajgana, nista omlet (barena derem), cvarke, drozdine, pihtije, majuske, krvavice, cvekle, pire krompir :sleep:

Edited by Ratamahatta
  • Haha 1
  • Tužno 3
Posted
11 hours ago, Zverilla said:

Ti samo nisi jeo kod dobrih Kineza.

Daj neke dobre kineze u BGu, meni ovde svi imaju istu buckuris notu.

Ontopic: grasak i pihtije, mada i za njih ima nade. Ono za sta nema nade su hrane sa karamelisanim sosovima (tipa rebarca). Iz nekog razloga to mi odmah izaziva muku.

Posted (edited)
Just now, Milošica said:

Imaš traume od jaja.

Cele studije sam ih jeo 6x nedeljno, mnogo je za 1 zivot :fantom:

Edited by Ratamahatta
Posted

Amateru, ja i dan danas jedem kajganu od 5 jaja za dorucak. 

Posted
3 minutes ago, Ratamahatta said:

Cele studije sam ih jeo 6x nedeljno, mnogo je za 1 zivot :fantom:

Ratamahatta