September 30, 20231 yr Majonez. Ili kad neko od priloga stavi "SVEE". To nisam nikad probao, ali mi se javlja bljuc od same ideje.
September 30, 20231 yr rakiju, ladnu prasetinu, ladnu jagnjetinu, boraniju, sirov crni luk, sok od zove… kelj nikad u usta stavio nisam pa mogu samo da pretpostavim
September 30, 20231 yr Ovo što si nabrojao u prvoj rečenici meni izgleda kao idealna svadba, fali samo neki kolač. E da, ne podnosim ni posoljeni crni luk, posoljeno kuvano jaje itd, sve to jedem bez soli.
September 30, 20231 yr 1 hour ago, napadaj said: kineske slatko-ljute, gorko-slane i buđavo-tupave ukuse Ti samo nisi jeo kod dobrih Kineza.
September 30, 20231 yr Paprika (zna da preuzme ukus ostatku jela cak i nakon sto je sklonim), grasak, paradajz (paradajz sos i supa moze, svez ne). Kelj takodje ne. Majonez ni u ludilu, kao ni tzatziki niti vecina ostalih belih namaza.
September 30, 20231 yr 50 minutes ago, napadaj said: Ovo što si nabrojao u prvoj rečenici meni izgleda kao idealna svadba, fali samo neki kolač. daaa ne volim ni te svadbarske torte, margarinuše
September 30, 20231 yr kelj je do jaja, samo treba umeti pripremiti. bukvalno ko sladak kupus. prokelj ume da bude gadan. od hrane ne podnosim kad neko ne ume da skuva a trti se.
September 30, 20231 yr kaki ste, samo bi da gadite. ko u obdanistu. neko rece da ne voli kuvani kupus, a neko drugi kelj... predlog: keljkupus. snite kupusa/kelja po spratovima, naizmenicno. posoliti. s junetinom i sargarepom izmedju, kuvano u sopstvenoj vodi. ulje na dno i po svakom spratu. paradajz na vrhu. da se krcka na tihoj. a prokelj - prokulice obarene u slanoj vodi. onda so, ulje, tek-tek sirce, pavlaka. oooh! on topic: mleko i dzigerica, od namirnica. od jela: grasak, boranija i pasulj sa sirovim mesom. grasak je za s knedlama od brasna, boranija (puterica) za s mlekom il paradajzom, zelena za svasta drugo, pasulj za sa suvim mesom i/ili kobasicom. poz Edited September 30, 20231 yr by le petit nicolas
October 1, 20231 yr 11 hours ago, Mr.Mxyzptlk said: kelj je do jaja, samo treba umeti pripremiti. bukvalno ko sladak kupus. prokelj ume da bude gadan. od hrane ne podnosim kad neko ne ume da skuva a trti se. Prokelj je gadan kad se prekuva, onda postaje gorak. Al to je do pripreme, ne do hrane
October 1, 20231 yr Pecena jaja u svim pojavnim oblicima, nista na oko, nista kajgana, nista omlet (barena derem), cvarke, drozdine, pihtije, majuske, krvavice, cvekle, pire krompir Edited October 1, 20231 yr by Ratamahatta
October 1, 20231 yr 11 hours ago, Zverilla said: Ti samo nisi jeo kod dobrih Kineza. Daj neke dobre kineze u BGu, meni ovde svi imaju istu buckuris notu. Ontopic: grasak i pihtije, mada i za njih ima nade. Ono za sta nema nade su hrane sa karamelisanim sosovima (tipa rebarca). Iz nekog razloga to mi odmah izaziva muku.
October 1, 20231 yr Just now, Milošica said: Imaš traume od jaja. Cele studije sam ih jeo 6x nedeljno, mnogo je za 1 zivot Edited October 1, 20231 yr by Ratamahatta
October 1, 20231 yr 3 minutes ago, Ratamahatta said: Cele studije sam ih jeo 6x nedeljno, mnogo je za 1 zivot Ratamahatta