Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Bivši lider AQ. Sad je demokratski lider nove Sirije, a mi ćemo mu oprostiti ružnu prošlost. Nije ni prvi ni poslednji na takvom putu

• 3 weeks later...
  • Replies 13.6k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam za Siriju, ali koaliciona lista Putin-Asad bi odnela ubedljivu pobedu u Srbiji.

• elem danas u fokusu i dalje Sednaja.  Ovo je bio ženski deo zatvora, ova deca na slici su "proizvod" silovanja ovih žena, rođena su u zatvoru i nikada nisu bila van ćelija. Imaju npr 5 godina, ni

• Osim u krugu dvojke, tu bi džihadisti počistili konkurenciju.

Posted Images

1 hour ago, vememah said:

Po meni je unwelcome guest, cekam kad ce biti da ga je Putin otrovao ili tako nesto. Deluje da su Mira i Marko znatno bolje prosli.

joj kakvo li je rastrojstvo u glavama nekih / mnogih sada. 😢

Botoksirani kepec prihvata džihadističku realnost koju je i sam kreirao, kolorizovano

Realnost je da Rusija ima baze u Siriji koje nove vlasti nisu zatvorile. Sto je neverovatno jer su Rusi najduze davali otpor i na kraju spasili porodicu Asad. Spasili su dosta Alavita tokom ove godine, kada su bili sukobi u Latakiji, jer je puno civila Alavita pobeglo u njihove baze.

Ono sto sam citao da su Rusi poslednji pustili Asada niz vodu cekajuci Irance, koji nisu poslali pesadiju.

On ima džihadističku realnost u Čečeniji trenutno pa to divno funkcioniše...ljudi hoće da se reoružaju preko Rusije, imaju problem i sa naftnim poljima koje je okupirao ko je stigao...ruske baze ne da nisu ugrožene nego se još i šire tj. dolazi novo ljudstvo...win win situacija za obe strane...

9 minutes ago, Emerald said:

Realnost je da Rusija ima baze u Siriji koje nove vlasti nisu zatvorile. Sto je neverovatno jer su Rusi najduze davali otpor i na kraju spasili porodicu Asad. Spasili su dosta Alavita tokom ove godine, kada su bili sukobi u Latakiji, jer je puno civila Alavita pobeglo u njihove baze.

Ono sto sam citao da su Rusi poslednji pustili Asada niz vodu cekajuci Irance, koji nisu poslali pesadiju.

Ma da je hteo mogao je sa jednom brigadom vagnera, nešto gvožđurije i avijacije sam da zaustavi taj bašibozuk koji je nagrnuo iz idliba al ne može, suviše je zauzet njinvama Kurcopetrovska. Samo ne znam kako je to ovaj koljač prihvatljuv sagovornik a Zelenski nije.

16 minutes ago, Tutankamon said:

On ima džihadističku realnost u Čečeniji trenutno pa to divno funkcioniše...ljudi hoće da se reoružaju preko Rusije, imaju problem i sa naftnim poljima koje je okupirao ko je stigao...ruske baze ne da nisu ugrožene nego se još i šire tj. dolazi novo ljudstvo...win win situacija za obe strane...

Otprilike, nove vlasti u Siriji su videle da im veliki deo zemlje van kontrole jer razne etnicke i druge grupe imaju svoje sponzore spolja.

Otisli su u Moskvu da vide sta Rusi nude.

22 hours ago, barrcode said:

joj kakvo li je rastrojstvo u glavama nekih / mnogih sada. 😢

A Asad gleda na drugom ekranu dok igra Fortnite i neverue. Ovo ko kad je Vujadin doveo trandzu na odmor sa familijom.

• 2 weeks later...

Qestitk

Sirija je u srijedu zvanično priznala Kosovo kao nezavisnu i suverenu državu nakon trilateralnog sastanka u prijestonici Saudijske Arabije Rijadu.

U saopštenju Ministarstva vanjskih poslova Sirije navedeno je da je sastanak između sirijskog predsjednika Ahmada al-Sharaa, saudijskog prestolonasljednika Mohammeda bin Salmana i kosovske predsjednice Vjose Osmani bio fokusiran na unapređenje bilateralnih odnosa i međusobnog razumijevanja, uključujući pitanje uzajamnog priznanja i saradnje.

• 1 month later...

Oko godina dana od posljednjih ruskih ratnih zločina u Siriji

Samo dok su izvori nezavisni i nepristrasni...

Točno prije godinu dana pade s vlasti The Jesus of Tankiedom, outtanked vesala2

Ruža uvela sad

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.