Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 13.6k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam za Siriju, ali koaliciona lista Putin-Asad bi odnela ubedljivu pobedu u Srbiji.

• elem danas u fokusu i dalje Sednaja.  Ovo je bio ženski deo zatvora, ova deca na slici su "proizvod" silovanja ovih žena, rođena su u zatvoru i nikada nisu bila van ćelija. Imaju npr 5 godina, ni

• Osim u krugu dvojke, tu bi džihadisti počistili konkurenciju.

Posted Images

10 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Kakav je ovo akcenat? Kavkaski?

.

Aha.. Sa velikom verovatnocom da je dosao iz centralne Rusije..

On cak govori na primitivnom ruskom ulicnom slengu..

Ova postapalica " koroche ", ima otprilike, iako ne isto znacenje, isti smisao kao " brateee "...

.

.

Besplatan prevoz mudzhahedina u Sveidu...

Niko da im objasni da su sad regularna demokratska armija))

3 hours ago, barba said:

Niko da im objasni da su sad regularna demokratska armija))

Pa to su ti narativi, ovi jos ne znaju da nisu mudzahedini, oni ne znaju da nisu ljuitelji maksoluburica nego zakletnici Zavnoha, ali realnost nije u skladu sa njihovom samopercepcijom, to ti je.

Uzasni, ali uzasni zlocini i jednih i drugih...bas mi je zao kroz sta sve prolaze...nejaka centralna vlast koja se jos ne snalazi i more naoruzanih vojnika koje niko zivi ne kontrolise...

11 minutes ago, Tutankamon said:

Uzasni, ali uzasni zlocini i jednih i drugih...bas mi je zao kroz sta sve prolaze...nejaka centralna vlast koja se jos ne snalazi i more naoruzanih vojnika koje niko zivi ne kontrolise...

mission completed...

Trenutno je opšta mobilizacija među sunitskim, kurdskim i turkmenskim plemenima. Naišao sam na neki video gdje su stotine auta i pripremaju zerg rush na pokrajinu Druza. U međuvremenu kombinovane snage mlade demokracije i umjerenih glavosječa bacaju ljude sa terasa i formiraju pijace robova sve sa live prenosima na tik toku. Jedan varvarski trenutak čitave civilizacije a biće sve gore.

2 minutes ago, mackenzie said:

Trenutno je opšta mobilizacija među sunitskim, kurdskim i turkmenskim plemenima. Naišao sam na neki video gdje su stotine auta i pripremaju zerg rush na pokrajinu Druza. U međuvremenu kombinovane snage mlade demokracije i umjerenih glavosječa bacaju ljude sa terasa i formiraju pijace robova sve sa live prenosima na tik toku. Jedan varvarski trenutak čitave civilizacije a biće sve gore.

jbt ja sam mislila da oni idu ka nekom kakvom takvom miru...

• 2 weeks later...

Da li ce SAD potpuno pustitit "niz vodu" donedavno glavne saveznike u Siriji-Kurde, koji iskrvarise onoliko?

SDF: Laying Down Arms 'Non-Negotiable'

The SDF rejects a U.S. demand to disarm and withdraw from key Syrian cities, calling the issue "non-negotiable." An SDF official stated the goal is to join a new Syrian army, while Damascus claims no progress has been made in talks.

ERBIL (Kurdistan24) – The Syrian Democratic Forces (SDF) have issued a firm rejection of a sweeping set of demands from the United States that would require them to surrender their weapons and withdraw from key cities across northern and eastern Syria, declaring that laying down their arms is a "non-negotiable" issue.

The U.S. demands were reportedly delivered by U.S. Special Envoy for Syria Ambassador Tom Barrack. 

According to statements from an SDF representative, the most prominent of these demands included the SDF’s withdrawal from the cities of Raqqa, Deir ez-Zor, Hasakah, and Tabqa. The U.S. also called for the SDF to hand over their weapons to the Syrian government and simultaneously return control of natural resources and border crossings to Damascus.

In response, Sihanouk Dibo, a representative of the Syrian Democratic Forces, unequivocally rejected the terms. "Laying down arms by the SDF is an issue that is not up for any discussion," Dibo stated.

https://www.kurdistan24.net/en/story/854410/sdf-laying-down-arms-non-negotiable

Edited by Emerald

• 1 month later...
NOVA portal
No image preview

Sedam civila poginulo u bombardovanju na severu Sirije

Najmanje sedam civila poginulo je danas u bombardovanju koje su sprovele vladine snage na severu Sirije, saopštila je Sirijska opservatorija za ljudska prava.

Da li je ovo tacno? Ili samo spinovanje?

Opet? Pocetkom godine je isla ista prica, koliko sam ispratila niko se na kraju nije zvanicno oglasio, samo je vest utihnula. Ne znam da li je uopste vidjen od kada je tamo

9 hours ago, Hubris said:

Opet? Pocetkom godine je isla ista prica, koliko sam ispratila niko se na kraju nije zvanicno oglasio, samo je vest utihnula. Ne znam da li je uopste vidjen od kada je tamo

Da ja sam bas guglala sta je sa njim i nema nikakvih vesti.

Po meni deluje da bi ovo sa trovanjem moglo biti gde ima dima ima i vatre.

Awwww 🥹🥹

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.