March 1Mar 1 6 minutes ago, gospa buba said:ma znam, ali on bash zna da usere. neshto misli, a neshto se trudi da nas zavede logichkim bravurama, sve nepotrebno...Nema logičke bravure, branio je svog heroja i to je to.
March 1Mar 1 2 minutes ago, gospa buba said:ma znam, ali on bash zna da usere. neshto misli, a neshto se trudi da nas zavede logichkim bravurama, sve nepotrebno...bio je pre dva dana neki dokumentarac o vudiju i bendu, sa neke kao evropske turneje. samo sam ga preskrolovala. a nije da sam se upinjala i ranije da imam mishljenje, razdvajala lik i delo. sad mi je kao neki sheshelj, ima smisao za humor, al olosh Pa to* je bio trend ne samo kod tih novinara i sociologa, nego i u medicini koja bi trebalo da bude egzaktna stvar a pocelo je e ustvari ne treba iseci slepo crevo kad se upali nego bas naprotiv treba visiti naglavacke. Nesto kao e vidite one dogme do sada, peri ruke, kad si bolestan operisis se, e to sve ustvari nije tako, sad je jedi smece, valjdaj se u latu, a kad te nesto ziga kroz oba bubrega i dva plucna krila a ti uzmi paracetamol. *to nesto mora da se ruse stare dogme, da se bude edzi, i da se nepise suvoparno i dosadno znego za ove danasnje sa deficitom paznje pa da podvriskuju.Sama tema - Kisjuhas mi je ostao u pamcenju kao lik prefiksiran na seks sto nikad nije bas kul, pa cak ni kad napadno to provlacis kao kulost i modernost.Sad ne smem da guglam sta je Vudi pisao Epstinu.Jebale ih sifre F da ih jebale, samo dokaz vise da se medju elitama roje ljudi sa najgorim poremecajima koji vode u sektorima u kojima ne bi smeli da prismrde ni kao cistaci.
March 1Mar 1 15 minutes ago, copkillah said:Nema logičke bravure, branio je svog heroja i to je to.meni je svejedno delovalo kao besomuchno zavrtanje i odvrtanje. mislim, njegov herij njie nash heroj, a mi treba da chitamo. plus on bash chuva tu neku granichnu liniju, kao vidi sad kako cu da budem bash skandalozan ali se slazem.
April 17Apr 17 Ali kako su svi isti, kao sa fabričke trake: nabildovani i umišljeni pevci, selfi fotke u pozama i citatima, puna usta srpstva i obavezno društvo napumpane silikonke.
April 19Apr 19 2 hours ago, Frank Pembleton said:Evo i nje...Ove osobe nemaju nikakvu drugu svrhu nego da se njihovim proseravanjem otvoreno ruga ljudima…
April 19Apr 19 2 hours ago, Frank Pembleton said:Evo i nje...Ova ne mora ni da se sedla a taman moze za brkove umesto za uzde i onda galop do NS.
April 19Apr 19 18 hours ago, Klara said:I puder mu nije loš! :Dplus pozira sa sopstvenim sisama molim lepo da se to ceni!ed. malo mrzim da komentarishemo fiziku, al dobro. pokajte se zene jer priblizi se carstvo nebesko Edited April 19Apr 19 by gospa buba