Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

6 minutes ago, gospa buba said:

ma znam, ali on bash zna da usere. neshto misli, a neshto se trudi da nas zavede logichkim bravurama, sve nepotrebno...

Nema logičke bravure, branio je svog heroja i to je to.

• Replies 7.5k
  • Views 884.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

jeste jeste, sve je tako bilo, pre 5 godina  

• treba imati na umu da pričamo o čoveku koji je u bilijar klubu mojoj kumi iz torbe uzeo suzavac i naprskao sebi pazuh misleći da je dezodorans

• Da li ima jos neko ovde, ko nije cuo za tog Kirka ranije ?¿

Posted Images

2 minutes ago, gospa buba said:

ma znam, ali on bash zna da usere. neshto misli, a neshto se trudi da nas zavede logichkim bravurama, sve nepotrebno...

bio je pre dva dana neki dokumentarac o vudiju i bendu, sa neke kao evropske turneje. samo sam ga preskrolovala. a nije da sam se upinjala i ranije da imam mishljenje, razdvajala lik i delo. sad mi je kao neki sheshelj, ima smisao za humor, al olosh dry

Pa to* je bio trend ne samo kod tih novinara i sociologa, nego i u medicini koja bi trebalo da bude egzaktna stvar a pocelo je e ustvari ne treba iseci slepo crevo kad se upali nego bas naprotiv treba visiti naglavacke. Nesto kao e vidite one dogme do sada, peri ruke, kad si bolestan operisis se, e to sve ustvari nije tako, sad je jedi smece, valjdaj se u latu, a kad te nesto ziga kroz oba bubrega i dva plucna krila a ti uzmi paracetamol.

*to nesto mora da se ruse stare dogme, da se bude edzi, i da se nepise suvoparno i dosadno znego za ove danasnje sa deficitom paznje pa da podvriskuju.

Sama tema - Kisjuhas mi je ostao u pamcenju kao lik prefiksiran na seks sto nikad nije bas kul, pa cak ni kad napadno to provlacis kao kulost i modernost.

Sad ne smem da guglam sta je Vudi pisao Epstinu.

Jebale ih sifre F da ih jebale, samo dokaz vise da se medju elitama roje ljudi sa najgorim poremecajima koji vode u sektorima u kojima ne bi smeli da prismrde ni kao cistaci.

15 minutes ago, copkillah said:

Nema logičke bravure, branio je svog heroja i to je to.

meni je svejedno delovalo kao besomuchno zavrtanje i odvrtanje. mislim, njegov herij njie nash heroj, a mi treba da chitamo. plus on bash chuva tu neku granichnu liniju, kao vidi sad kako cu da budem bash skandalozan rolleyes

ali se slazem.

• 1 month later...

Ovaj Kaletov ortak je stvarno legenda

Glavni #nijesedesilo lik na internetu.

kadar sa Banjice fantom

Redovni tupan i odličan odgovor tupanu

Ali kako su svi isti, kao sa fabričke trake: nabildovani i umišljeni pevci, selfi fotke u pozama i citatima, puna usta srpstva i obavezno društvo napumpane silikonke.

Screenshot-20260417-140000.jpg

Screenshot-20260417-140216.jpg

Cvatka mu tašnica, nosila bi je🤭

I puder mu nije loš! :D

2 hours ago, Frank Pembleton said:

Evo i nje...

Ove osobe nemaju nikakvu drugu svrhu nego da se njihovim proseravanjem otvoreno ruga ljudima…

2 hours ago, Frank Pembleton said:

Evo i nje...

Ova ne mora ni da se sedla a taman moze za brkove umesto za uzde i onda galop do NS.

18 hours ago, Klara said:

I puder mu nije loš! :D

plus pozira sa sopstvenim sisama molim lepo da se to ceni!

ed. malo mrzim da komentarishemo fiziku, al dobro. pokajte se zene jer priblizi se carstvo nebesko lol

Edited by gospa buba

Znači kad vidim ovu Govnaru Čomić...