September 16, 2025Sep 16 Popular Post 10 hours ago, mraki said:Naljutio se i otišao. Nisam siguran da li je i pre pokazivao koliko je u MAGA modu, ili se autovao tek nakon Kirkovog ubistva.Da li ima jos neko ovde, ko nije cuo za tog Kirka ranije ?¿
September 29, 2025Sep 29 7 minutes ago, Profesionalac said:https://www.facebook.com/reel/1827267267917132forever potrajalo cca 24h
September 29, 2025Sep 29 19 minutes ago, Profesionalac said:https://www.facebook.com/reel/1827267267917132Ne kontam
September 29, 2025Sep 29 58 minutes ago, Lancia said:Ne kontam Šta? Kontekst priče ili zašto sam ga okačio na glupanu?Promocija Kirka mi je prvi red flag, drugi ova rečenica o slobodi i hrabrosti koja prelazi granice - kao da je u pitanju nesrećno stradali freedom fighter, a ne apologeta Trampovog režima. Čist bonus je i nežno promovisanje Galerije i BGH2O
September 29, 2025Sep 29 10 minutes ago, Profesionalac said:Šta? Kontekst priče ili zašto sam ga okačio na glupanu?Promocija Kirka mi je prvi red flag, drugi ova rečenica o slobodi i hrabrosti koja prelazi granice - kao da je u pitanju nesrećno stradali freedom fighter, a ne apologeta Trampovog režima. Čist bonus je i nežno promovisanje Galerije i BGH2OGlup sam, nisam ukacio da je o tom Kirku rec. Hvala, pardon, isvinjavam se Na istoj strani pitam da li jos neko nije cuo za Kirka Edited September 29, 2025Sep 29 by Lancia
September 29, 2025Sep 29 1 hour ago, Lancia said:Glup sam, nisam ukacio da je o tom Kirku rec. Hvala, pardon, isvinjavam se Na istoj strani pitam da li jos neko nije cuo za Kirka I meni bi čudno, sećam se da si pitao za njega.. opet mi ne ide da, kada si saznao ko je, zaključio da je dobar dečko i ganjaš me ovde zbog njega
October 2, 2025Oct 2 On 15. 9. 2025. at 12:35, bags said:As I remember LondonAs soon as I was old enough to travel on my own, London was where I wanted to go. Compared to Copenhagen at the time, there was something so majestic about Big Ben, Trafalgar Square, and even the TubeA bio je cool lik. Jos sam skoro pisao kako nam se bar sto se tice IT podudaraju misljenja...Najluđe je što živi u USA.Još jedan član Leopards Eating People's Faces Party.