August 18, 2025Aug 18 Just now, JozoMujica said:Ali je tupan zbog načina na koji to radi.Liči na Milenu Popović ili Karleušu, čim nešto napiše ispolivaju ga kofama govana, pa tako u krug. Koji je smisao?humiliation kink, kao što ga ima i Istok recimo
August 26, 2025Aug 26 Ovo mnogo toga objašnjava...https://x.com/karlinbich/status/1960404194302582973
August 26, 2025Aug 26 Jel to neka samosprdnja ili šta? Ne kontam ovo 'početak 20. veka, AU monarhija'. To neka fora?
September 2, 2025Sep 2 Ako su hteli da napišu "godini" umesto "deceniji", a tačan je podatak o tome da ima 49 godina, ispada da ćerka kreće u I razred sa 10 godina. Reklo bi se da su dvostruko zabrljali.
September 14, 2025Sep 14 edit: da kopiram tekst za one koji ne vide ili nemaju nalogProfesori na univerzitetima nisu nikakav autoritet, nego plaćeni propagandisti liberalnog sistema. Njihove “titule” su samo ukras, a u realnom životu nemaju pojma kako funkcioniše ekonomija niti društvo. Žive od državnih plata i budžeta, izolovani od stvarnog sveta i ljudi koji zaista rade i stvaraju. To što oni misle da je “katastrofa” obično znači da se njihova privilegovana pozicija trese, a narod napokon dobija šansu da prodiše. Isto kao Vučićevi “stručnjaci” u Srbiji - puni lažnih titula, pune se na državnim jaslama i prodaju maglu, dok narod plaća cenu njihove nesposobnosti. Edited September 14, 2025Sep 14 by salerokada
September 14, 2025Sep 14 Lik se toliko razume u ekonomiju i biznis, da se na sva usta hvali kako pravi repliku nečega.
September 15, 2025Sep 15 As I remember LondonAs soon as I was old enough to travel on my own, London was where I wanted to go. Compared to Copenhagen at the time, there was something so majestic about Big Ben, Trafalgar Square, and even the TubeA bio je cool lik. Jos sam skoro pisao kako nam se bar sto se tice IT podudaraju misljenja...
September 15, 2025Sep 15 Ipak nije, sa 3 različite strane sam čuo jako loše i creepy priče o njemu. Pri tom mi ni najmanje ne deluje da je neiskreno ušao u priču oko studenata ili da gleda kako da uzme neke pare. Samo je nažalost uz sve to i psiho.
September 15, 2025Sep 15 Naljutio se i otišao. Nisam siguran da li je i pre pokazivao koliko je u MAGA modu, ili se autovao tek nakon Kirkovog ubistva. Edited September 15, 2025Sep 15 by mraki