Popular Post Sestre Bronte Posted April 4, 2024 Popular Post Posted April 4, 2024 kad vidim da neko ima brkove, ne analiziram dalje 14
Shan Jan Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Haris ne moze da propusti jedan dan a da ne kuka na bivsu
Meduzalem Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Pa kad mu je odnela sve šešire sa zalepljeim kosicama nazad, ostala mu samo ova generička. 1
Tinman Posted April 19, 2024 Posted April 19, 2024 Jos je govedo navelo Bogdana Bogdanovica, a spomenik je radio Miodrag Zivkovic. 1 2
Frank Pembleton Posted April 19, 2024 Posted April 19, 2024 1 hour ago, Tinman said: Jos je govedo navelo Bogdana Bogdanovica, a spomenik je radio Miodrag Zivkovic. Meni je to najsmešnije...
Moonwalker Posted April 19, 2024 Posted April 19, 2024 (edited) 18 minutes ago, Frank Pembleton said: Meni je to najsmešnije... Pa nije slucajno. Sta zna dete sta je sto kila i sta zna prosecni tviter konzument ko je osmislio spomenik na Sutjeski. To uostalom nije ni bitno. Napada Bogdanovica kao bivseg gradonacelnika i simbola ondasnjeg Beograda. Nije objekat napada spomenik, vec Bogdanovic. Kao i Sapic sto bi da seli Broza. Bukvalno na lazima sve kreiraju. Jebavaju ih ovi sto su odrasli u Srbiji, a u Jugoslaviji. Ne mozes da lazes svedoke vremena, mozes samo pretis i ucutkujes. Ko kad su lupetali kako se u Srbiji nije znalo za Jasenovac, a osnovne skole redovno isle na ekskurziju tamo. Nije on tupan, vec beslovesna spinerska budala koja ovo radi po agendi. Da bog da im preseo svaki stoparac o koga se ocesaju. Edited April 19, 2024 by Moonwalker 8
vememah Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 (edited) Quote pro-ruska OnokadTM kreneš da prepisuješ crtice iz engleskog nemajući pojma o sopstvenom jeziku. Edited May 3, 2024 by vememah
kud u maglu Simoviću Posted May 6, 2024 Posted May 6, 2024 šteta što su nam zatvorili pekaru u kojoj sam ga viđao, ono gospodsko naduvavanje bi bio mačiji kašalj
Recommended Posts