villiem Posted March 24 Posted March 24 27 minutes ago, *edited by mod said: Još se nije oporavio od incidenta sa kožnom jaknom. Nije to, postoji neki mesec i godina kad flipnemo pa krenemo da analiziramo istoriju i vidimo dogadjaje onakve kakve jesu, kao doorsi
Papovac Posted March 24 Posted March 24 7 hours ago, *edited by mod said: Još se nije oporavio od incidenta sa kožnom jaknom. moze pojasnjenje 1
*edited by mod Posted March 25 Posted March 25 3 hours ago, Papovac said: moze pojasnjenje Dobio je neki vaučer za popust za jaknu. Otišao da ga iskoristi, gde su mi rekli da je istekao tj da je pogrešno protumačio uslove. Dobio nervni slom, pozvao B92 ili Novu, obrazložio pred kamerama šta se desilo, bukvalno svojim rečima potvrdio da su u radnji bili u pravu i nastavio sa nervnim slomom pred kamerama. Doduše kapa dole na tome kako je uspeo da obriše viralni video I skoro pa svako pominjanje istog. 1
Filozof manijak Posted March 25 Posted March 25 Što bi naš kralj reko: znamo za koga ovaj navija, vidi se 3 1
ultra plasticni Posted March 25 Posted March 25 ovo je bilo sjajno, secam se. ali, on je uz kupljeni koznjak dobio vaucer koji ne vazi za online kupovinu, pa je isao u radnju da to fizicki reklamira, jel dobro kapiram
*edited by mod Posted March 25 Posted March 25 6 minutes ago, ultra plasticni said: ovo je bilo sjajno, secam se. ali, on je uz kupljeni koznjak dobio vaucer koji ne vazi za online kupovinu, pa je isao u radnju da to fizicki reklamira, jel dobro kapiram Još je gore. On je utuvio sebi u glavu da vaučer važi zauvek a da se jedino ne može iskoristiti online u periodu od 7.01-24.01 4
gospa buba Posted March 25 Posted March 25 ljudi treba da (probaju da) se drze onog shto znaju. ne moze da ne valja
Stela Posted March 25 Posted March 25 2 hours ago, gospa buba said: ljudi treba da (probaju da) se drze onog shto znaju. ne moze da ne valja Nisu uvek svesni da nesto ne znaju . Cak ni oni koji su realni u sagledavanju sebe. Pa se onda zapetljaju. Inace se slazem.
Popular Post aram Posted March 25 Popular Post Posted March 25 treba imati na umu da pričamo o čoveku koji je u bilijar klubu mojoj kumi iz torbe uzeo suzavac i naprskao sebi pazuh misleći da je dezodorans 2 21 1
aram Posted March 25 Posted March 25 ceo klub izleteo na ulicu u roku od deset sekundi. ja srećom stigao tek tad 5
*edited by mod Posted March 25 Posted March 25 35 minutes ago, aram said: treba imati na umu da pričamo o čoveku koji je u bilijar klubu mojoj kumi iz torbe uzeo suzavac i naprskao sebi pazuh misleći da je dezodorans Ništa gore od matorih vračarskih husara. 1 1
smooth.Op Posted April 4 Posted April 4 Da li je realan ovaj Haris Džinović što ide od novinara do novinara i priča kako mu je bivša žena sponzoruša 🤣🤣🤣 1
Recommended Posts