jorma shparga Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 Hoces reci da je bolje izvuci crtu nego pojesti npr porciju obraza pod lozom ( dobro i pihtije i grilovani mirocki kao predjelo) ??? nema, od danas okrecem novi list...
Shan Jan Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 1 minute ago, jorma shparga said: Hoces reci da je bolje izvuci crtu nego pojesti npr porciju obraza pod lozom ( dobro i pihtije i grilovani mirocki kao predjelo) ??? nema, od danas okrecem novi list... Naravno da nije bolje Samo je zdravije 3
Filozof manijak Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 10 minutes ago, jorma shparga said: Hoces reci da je bolje izvuci crtu nego pojesti npr porciju obraza pod lozom ( dobro i pihtije i grilovani mirocki kao predjelo) ??? Jeste, tvrdim odgovorno 1 1
Misko Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 5 hours ago, jorma shparga said: Ne znam za ostale. ali meni ovaj nesrecnik i onaj masnokosi sa pinka poprilicno ruse sliku da kada se toliko dugo & intenzivno shuris po nosu ne mozes da preteknes. Jeste pokojni ZM menjao krv kada je Krmpota otrovao , ali kako ovaj mentol i dalje zivi i funkcionise kako-tako ??? Jos ga je i kovid valjda sjebenisao(ako ne laze, i ako su to psoledice droge,a ne post kovid, ne znam, nisam pametan)..pa i Smrkas je jos ziv
MocaVukotic Posted November 26, 2023 Posted November 26, 2023 Ko ima love za kvalitet, moze da tera ihahaj 2
Popular Post ragasto Posted December 11, 2023 Popular Post Posted December 11, 2023 Pouzdan čovek, nikada ne izneveri... 2 1 13
Misko Posted December 12, 2023 Posted December 12, 2023 (edited) 20 hours ago, salerokada said: govno smrdljivo bolesno..kada se setim kako su ga branili kako je on satiricar, ne kapiramo ga mi kojima smeta..mentalno ozbiljno poremecena spodoba...ovim ne zelim da uvredim nekoga ko ima mentalnih problema, ovaj mi je u ravni sa psihopatama.. Edited December 12, 2023 by Misko
radisa Posted December 12, 2023 Posted December 12, 2023 3 minutes ago, msv said: Da ima dete, ne bi tako priičao... 5
Moonwalker Posted December 12, 2023 Posted December 12, 2023 Just now, radisa said: Da ima dete, ne bi tako priičao... Cini ti se. 1
Misko Posted December 12, 2023 Posted December 12, 2023 (edited) Tata tvoj jede govna..to je otprilike njegov nivo.. 2 minutes ago, radisa said: Da ima dete, ne bi tako priičao... Srecom, pa nema..kapiram da ne postoji dovoljno luda zena koja bi se sa njim razmnozavala.. Edited December 12, 2023 by Misko 1 1
đorđe geprat Posted December 12, 2023 Posted December 12, 2023 ali kusturica. joj budale. čovek je počeo da budali sa 60, sada sa 70 mesto mu je u lazi. 1
Recommended Posts