Djuro Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 ni u madjarskoj nisu jevtinije nekretnine, ne znam odakle te price.
Sestre Bronte Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 ima po slavonskim selima jeftinih kuća, doduše nisu baš održavane u poslednjih 30 godina
radisa Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 36 minutes ago, Djuro said: ni u madjarskoj nisu jevtinije nekretnine, ne znam odakle te price. Jbg, pre 2-3 godine jeste bio Szeged dosta jeftiniji od NS, sad ne znam..
Djuro Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 moguce je da je i sad jevtiniji. ali nije Szeged isto sto i NS. ja sam poredio BP-BG, tu velike razlike nema. mozda je u BP opsti nivo kvaliteta bolji, mozda je veca mogucnost za dobit na srednji i duzi rok. ali treba da znate da dosta madjara/investitora kupuje/gradi nekretnine po BG, jer su prognoze da ce cene i dalje rasti.
Mel Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 2 minutes ago, Djuro said: moguce je da je i sad jevtiniji. ali nije Szeged isto sto i NS. ja sam poredio BP-BG, tu velike razlike nema. mozda je u BP opsti nivo kvaliteta bolji, mozda je veca mogucnost za dobit na srednji i duzi rok. ali treba da znate da dosta madjara/investitora kupuje/gradi nekretnine po BG, jer su prognoze da ce cene i dalje rasti. Tipno Vucic Orbanu a ovaj prosledio?
slepa živana Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 skoro sam odgledala seriju mad men, pa razmišljam o tom posleratnom životu u njujorku, baš to, stanovanje, poručivanje klope, usluge... danas gledam u servantesu izložbu fotki (preporučam) španija krajem sedamdesetih, posle frankove smrti, 1978. prva gej parada, fotka grafita - ni jedna porodica bez krova, ni jedan stan da zvrji prazan... u kojoj smo mi godini jebo nas bog! 4
James Marshall Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Moguće je da je kod nas nekretnina transcendirala u nekakvu vrstu kriptovalute pa da se obrće bez obzira na upotrebnu vrijednost, ili se očekuju neke masovne migracije sa Bliskog istoka, no ovoliki rast cijena na ovoliki pad populacije ja nikakvim zdravorazumskim ekonomskim parametrom (na duge staze) ne mogu da potkrijepim. 8
eumeswil Posted February 7, 2023 Posted February 7, 2023 On 1.2.2023. at 21:32, James Marshall said: no ovoliki rast cijena na ovoliki pad populacije ja nikakvim zdravorazumskim ekonomskim parametrom (na duge staze) ne mogu da potkrijepim. Rentijerski kapitalizam je pojava već duže vreme na zapadu, isisava vrednost i iz Amsterdama i Hjustona i Liverpula i Sidneja. Izgleda da je kod nas samo došao sa zakašnjenjem.
JozoMujica Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 Ne znam jel mu ovo pravi nalog ili parodija, zvuči kao parodija, ali i sam Nestorović zvuči kao parodija, pa...
copkillah Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 Predugo opstaje za fejk nalog, brzo ih gase ako u bio ne staviš parody ili tako nešto
vememah Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 (edited) Ako ne postoji pravi nalog? Čisto sumnjam. Po ko zna koji put: Edited February 13, 2023 by vememah
JozoMujica Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 A, pa nije Elvedin za ovde, njemu treba ceo topik na KDP. 3
Recommended Posts